AKTUELNO

Posebnu pažnju budući roditelji su posvetili sobi za bebu.

Otkako su rešili da zasnuju porodicu Bojana Rodić i Mrko Šijan, su se bacili u renoviranje njegove kuće u Surčinu.

Međutim, kako naslednik Goce Božinovske nema redovna primanja, u pomoć su mu pritekli roditelji njegove verenice iz Titela - Danijela i Bogdan Rodić. Oni su poslali majstore i platili veći deo sređivanja kuće. I Mirko je zasukao rukave, pa barabar sa majstorima predhodna dva meseca učestvovao u radovima: hoblovanje parketa, gitovanje, krečenje, lepljenje tapeta i ostalo. Opremanje i sređivane doma je, prema našim saznanjima već pri kraju, ostale su samo finese. Buduća mama s vremena na vreme na društvenim mrežama pokaže novi životni prostor, a ako je suditi, upravo po fotografijama i snimcima sve je urađeno u modernom stilu.

Foto: Pink.rs

Posebnu pažnju budući roditelji su posvetili sobi za bebu, gde je sve podređeno nasledniku Šijanovih. Goca, iako ne voli da se meša sinu i snajki u odluke, je pomogla oko opremanja enterijera. Štaviše, ona je u svom delu nekretnine preuredila kutak za unuče. I u jednoj i u drugoj porodici vlada euforija povodom dolaska novog člana, a kako svi odlično funkcionišu, Danijela i Bogdan nisu žalili novca da njihova mlađa naslednica bude srećna i zadovoljna. S obzirom na to da se život u našoj zemlji polako vraća u normalne tokove, Mirko na sve načine gleda kako da se zaposli i da što više privređuje jer su svesni da će troškovi kada beba dođe na svet biti veći.

Foto: Instagram.com

Bojana i Mirko za sada nemaju nameru da prave svadbu, ali uskoro će se venčati u krugu porodice pred matičarem, kumovima i sveštenikom. Oboje su srećni i zadovoljni, i totalo su promenili način života. Mirko, koji se svakodnevno provodio i pravio žurke na bazenu u svom domu, je postao pravi porodičan čovek. I na društvenim mrežama se retko oglašava, a kafanu je zamenio mirnom porodičnom lukom. Božinovska je konačno mirna i spokojna. 

 - Ovo sam čekala celog života. Biću najbolja baka na svetu. To je moje malo pile samo da ga zagrlim i da mu pričam, da mu pevam, ma sve ima da mu radim samo da mi se moja snajkica porodi - izjavila je ponosna baka za medije.

Autor: M.K.