AKTUELNO

Slavljenica ushićena zbog rođendanske žurke!

Bivša učesnica rijalitija ''Zadruga'' Ana Korać ove večeri proslavlja svoj 27 rođendan u jednom luksuznoj vili na Dedinju, a tom prilikom ona je za Pink.rs otkrila da li će se njen misteriozni, novi dečko pojaviti na partiju, progovorila o poklonima, pa potkačila bivšeg dečka Davida Dragojevića.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

- Osećam se kao da se udajem, baš imam tremu, jedva čekam goste. Ne mogu da otkrijem šta sam poželela, nadam se da će mi se uskoro ostvariti. On neće večeras biti ovde, ali biće na video-pozivu, biće tu s nama. Dobila sam poklon od njega, ali ne želim to da otkrivam. Neću pričati o poklonima... Mnogo mi je žao što Soraja nije ovde s nama večeras, ali proslavićemo mi to, slavićemo više puta - rekla je Ana za Pink.rs i otkrila da li joj je David čestitao rođendan.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

- Nije mi David čestitao, niti ima potrebe da mi čestita, ta priča je zaboravljena, sve najbolje drugoj strani - rekla je Koraćeva pomalo ljutito, a onda prokomentarisala aktuelna dešavanja u ''Zadruzi'' između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim je imala aferu u prvoj sezoni.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

- Nisam pratila, ne pratim ni Maju, ni Janjuša, šta god da kažu, to ostaje unutra - poručila je Koraćeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: M. M. ; M.K.