AKTUELNO

Ne libi se da radi bilo koji poljoprivredni posao.

Glumica Marija Petronijević potpuno se povukla i živi daleko od kamera i očiju javnosti. Vratila se u rodno selo, posvetila imanju i deluje da je pronašla svoj mir i sreću.

Najveće iznenađenje za nju je bilo kada joj je nepoznati čovek poklonio ovcu sa kojom se glumica slikala i na lep način mu se zahvalila na poklonu. Marija danas ima stado ovaca, a sada je na svom Instagram profilu pokazala i njivu na kojoj njene ovčice pasu.

Foto: Instagram.com

- Još uvek same biraju gde će... I sa svakim novim danom ih ima sve više - napisala je glumica.

Poznato je da je Marija, koju mnogi zovu srpskom Monikom Beluči, svojevremeno bila u velikoj ljubavi sa rukometašem Vladom Mandićem, koji važi za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni.

Foto: Instagram.com

Ta ljubav nije opstala, a nakon raskida lepa glumica živi na relaciji Beograd - selo Visibaba, ali i kada boravi u prestonici retko kad se pojavljuje na javnim događajima, a glavna preokupacija joj je zemljoradnja, kao i domaće životinje.

Marija je otkrila da se ne libi da radi bilo koji poljoprivredni posao.

Foto: Instagram.com/petronijevic.marija

- Ako biste od marta do oktobra šetali svakog dana pored mojih njiva, verovatno biste me mogli sresti sa trimerom, testerom, motikom, prskalicom, kako razvlačim creva, navlačim agril, skidam agril, berem jagodu, palim i gasim neke pumpe. Površina koja je pod jagodama nije prevelika, radi se od oko 80 ari, ali je ukupna površina poljoprivrednog zemljišta koje obrađujem i koje sam kultivisala oko tri hektara. Na jednom delu zemljišta raste trava, koju od ove godine i zalivam, i planiram da kupim neke mašine za košenje i gnječenje, pa rasturanje i baliranje jer imam i nekih desetak ovaca, koje se hrane tim senom. U bari koja je dimenzionisana u ovom momentu na oko 1.500 kubnih metara vode planiram da gajim nekog šarana, prema preporukama nekih stručnjaka, resurse usmeravam u izgradnju jednog prirodnog eko-sistema. Za sve to će mi biti potrebno još nekoliko godina - ispričala je ona i otkrila da se svog posla ne stidi.

Autor: M.K.