AKTUELNO

Mislila je da će njen život otići u drugom smeru.

Pevačica Goca Tržan prvi put je, posle dugo vremena, dala otvoren i iskren intervju gde je govorila na razne teme i to samo za emisiju "Premijera - Vikend specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je otkrila kako je nastao sastav "Tap 011", ali i zašto je odlučila da počne solo karijeru.

Producenti su me pozvali da otpevam "Bundu". Ivana je došla sledećeg dana, otpevale smo paladu "Bez tebe", čuli smo da se glasovi uklapaju i nekako se desilo. Desila se magija. Mi smo opstali onoliko koliko je bilo potrebno. Odrasli smo, ja sam imala potrebu da se bavim nečim drugim, kad sam izašla iz Tapa nisam imala nameru da nastavim pevanje, došla sam do druge godine Poljoprivrednog fakulteta i to je to. Ali sam onda otišla kod tadašnjeg menadžera, pustio mi je pesme neke i to je to. Prvi album sam krajem '99 objavile, bio je najslušaniji tada.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je obeležilo njenu karijeru jeste duet "1200 milja" koji je snimila sa Tošetom Proeskim.

Na drugom albumu sam imala pesmu sa Tošetom, to je bio njegov drugi duet ikada. Bilo bi prepotentno da kažem da sam mu ja otvorila vrata u Srbiji. Kada je on poginuo, tek sam se porodila. Lena je rođena u maju, on je poginuo na jesen, sećam se da me drugarica iz Zagreba pozvala, plače žena na telefon i rekla je "Je l' istina da je Toše poginuo?". Kaže, gleda na televiziji kako ga izvlače ispod kamiona u Gradiškoj. Nažalost, ja u tom trenutku nisam mogla da idem na sahranu, to je bio stres za mene, ali nikad neću zaboraviti da sam otišla u makedonsku ambasadu da se upišem u knjigu ožalošćenih. Oprostili smo se nas dvoje. Imam veliku privilegiju da kada pevam "1200" milja, nešto se desi. Zato mislim da ljudi koji su talentovani nikada ne umiru.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.