AKTUELNO

Otvorila dušu!

Popularna pop pevačica Goca Tržan, ove nedelje je u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem u okviru emisije ''Premijera vikend Specijal'' na Pink televiziji otvorila dušu i iznela intimne detalje iz svog života i karijere.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom osvrnula se na svoj prvi brak sa Ivanom Marinkovićem, iz kog ima ćerku Lenu.

Nisam ja stala na ludi kamen, samo sam ostala trudna. Nisam želela da se udam. Zašto bih se stidela bilo čega. Ja sam uvek krivila samu sebe. Moj je bio pogrešan izbor. Ja ću prihvatiti mnogo stvari na sebe kao svoju grešku, ali ne mogu baš sve. Ključna stvar je sebe oprostiti greške i pogrešne izbore. To je jako teško - priča Goca.

Bila je u lošem stanju zbog krađe svog bivšeg supruga.

Bila sam idiot jer sam mislila da ću uspeti to da sakrijem. Lena je uspela da se izbori za sebe, ja sam joj majka, a Radomir muška figura u kući. Ja se njoj iskreno izvinjavam, jer ona ni za šta nije kriva. Ona mene nije birala, nije kriva što sam joj ja ovakav roditelj, a drugi roditelj biološki otac koji je takav kakav je.

Foto: TV Pink Printscreen

Prisetila se i perioda tokom i nakon razvoda:

Kad sam se razvela odvela sam je na selo, pa sam često odlazila da je posetim. Ovde sam se susretala sa medijima i raznim ljudima i situacijama u tom periodu - kaže pevačica.
Imala sam mnogo promašaja u životu, neki su bili divni, ali sam ja ta koja je napravila problem - dodala je Tržanova.

Foto: TV Pink Printscreen

Progovorila je i o svom odnosu sa ćerkom:

Uz Lenu sam mnogo naučila. U karakternom smislu mnogo je opreznija od mene. Sreća pa želi da bude pravnik, izuzetno je empatična, emotivna i čvrsta. Inteligentna je i škola joj ide - zaključila je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Goca Tržan