AKTUELNO

Tužno!

Ovog nedeljnog popodneva u okviru emisije ''Premijera - Vikend Specijal'' novinar Nemanja Vujičić razgovarao je sa folk pevačicom Minom Kostić.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je održan šestomesečni pomen Džeju Ramadanovskom, a ona je svakako neko ko ga je dobro poznavao i snimao pesme sa njim.

Džej je neko o kome stalno treba da se priča, danas je jako tužan dan. Jako je teško! Ova kiša pada, sve je tužno. Bio je kum Rule, Anđelković, ja, Adil i to je to. Meni je jako brzo prošlo ovih 6 meseci, ali on za mene i dalje živi, svakodnevno ga se setim i pevam njegove pesme. Izgubili smo velikog pevača i velikog čoveka - kaže pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Priča se da će Marija, ćerka pokojnog pevača, da započne muzičku karijeru i nastavi tamo gde je Džej stao.

Rekla sam Raletu da bi Marija želela da peva, i on je rekao da će jo uraditi pesmu kao da sam joj ja poklonila, a drugu će Marina. Nadam se da će da nastavi tamo gde je Džej stao - priča ona.

Spekuliše se da će biti napisana knjiga i otvoren muzej o njegovom životu.

Ne znam ko će to raditi i kada, samo znam da ću uvek biti tamo i pevati njegove pesme. On je naš Majkl Džekson. Marija i Ana su tužne jako, videla sam ih na groblju. Život mora da ide dalje, bio je i Džejov unuk, pomislila sam samo koliko bi Džej bio srećan da vidi koliko je porastao - zaključila je Mina drhtavim glasom.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je otkrila kada se poslednji put videla sa Džejom.

Poslednji put smo putovali za Bosnu, radili smo, malo smo se svađali, smejali, jeli. Bilo je nezaboravno. Sve što je želeo on je ostvario, živeo je trista na sat, nema koga nije pomagao. Bio je srećan čovek! Za njegovu decu sam uvek tu! - dodala je Mina Kostić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Džej Ramadanovski

#Mina Kostić