AKTUELNO

Neočekivani obrt!

Jovana Tomić Matora zatim je komentarisala izdaju od strane Sanje Stanković i njenih prijateljica, koje su sve prešle na Sanjinu stranu:

Poenta priče nije da ja bilo koga razdvojim ili da bilo kome punim glavu. Ne znam kako Sanja ne kapira da joj ja ne želim loše. Sanja tvrdi da te osobe zbog mene imaju loše mišljenje o njoj, konkretno Mina i Nataša, one su me najviše razočarale. To mene tišti već mesec dana. Tada se dešavala cela situacija sa Anđelom, ona (Nataša) je bila kivna tada na Sanju zbog Anđela, nisam joj ja pričala loše o Sanji. Ja sam tada bila najviše razočarana. Mina i Sanja se nisu podnosile i gotivile, znam da je tada želela da me Mina osvesti i kaže mi za te neke grupe. Dešava se sad situacija da su one super, ja vidim ponašanje, zamisli da ja sad to uradim sa njihovim bivšim partnerom - objasnila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora i ja imamo zajedničke prijatelje, može Matora sad da kaže da joj nisam prijatelj, ali ja sam bila uz nju ove 4 godine, ja nisam prestala da je volim. Da se osvrnem na taj klip, ja sam tu naknadno došla i ja sam samo rekla da je ta reakcija normalna, da se devojke iznapušavaju. Mislim da je Sanja prešla preko onoga što sam ja govorila. U suštini, vidim da je Sanja iskrena u ovom prijateljstvu, ona mene nije toliko uvredila, koliko sam ja nju - govorila je Mina.
Ako nije bila meni prijatelj, sigurno neće biti i njoj - dodala je Matora.
Nemoj ti da brineš za mene. Ja se u njihove odnose sad ne mešam. Ja u svakome tražim nešto dobro - svađala se Sanja.
Zašto u Miljani Kulić nisi onda našla nešto dobro? - pitala ju je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

One su tada znale samo Matorinu stranu priče i stvorile neku sliku o meni. Upoznale su me sada na neki drugi način, videle su kakav sam ja čovek, prvenstveno mislim na Rialdu, koja je prva krenula da sed druži sa mnom. Kad sam ja ušla, one su branile Matorine stavove - objašnjavala je Sanja.
Da li ti misliš da si prema meni bila dobar čovek ili ja prema tebi? - nastavljala je Matora.
Ne mislim - rekla je Sanja.
One nisu promenile mišljenje o Sanji, nego su je prihvatili zbog Rialde - dobacio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ne, moj odgovor na njene uvrede biće slatko bockanje, eto - odlučila je Sanja.
Ti si moj najveći poraz! - vikala je Matora.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga