AKTUELNO

Opšti haos!

Teodora Bilanović objasnila je najsvežiju svađu sa Nenadom Alekisćem Ša, u kojoj je prokomentarisala da Tara Simov nije izvrsna pevačica, što je njega uvredilo, te joj je poručio da nikada neće biti zvezda:

Nije me povredilo, njega ne shvatam ozbiljno, proradila mu je sujeta zbog onoga što sam rekla za Taru, rekla sam da nije potpuni sluhista - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora stvarno lepo peva, samo treba da bude glasnija. Baš lepo peva, to je činjenica, svako može postati zvezda ako se potrudi. Povredilo me je to što je rekla za Taru, jer ja tvrdim da Tara zna da peva - rekao je Ša.
Ja se ne slažem da je on najkompetentniji da priča o muzici samo zbog godina karijere. Ima ovde muzičara koji imaju sluha i čuju ko lepo peva. To što je on neki Ša ne određuje njegovu kompetentnost - ubacila se Teodora.
Mogu da procenim ko može da postane zvezda, mada to danas nema pravila. I faktor sreće je u pitanju. Ja sam tada to Teodori rekao samo zato što je rekla da Tara ne zna da peva - pravdao se Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Složila bih se ovde sa Teodorom, svako ko je muzički talentovan može da proceni ko dobro peva. Tara je neko ko ne može da ostane u intonaciji, ne može da otpeva do kraja tu pesmu. Mislim da tu pomoći nema, iskreno da ti kažem - govorila je Sandra Rešić.
To je njihovo mišljenje, nešto lično. Ne želim da potcenjujem bilo koga, stojim iza toga da Tara može napraviti dosta u svojoj karijeri. Ona je za svetsku scenu - počeo je da se ljuti Ša.
Kada bilo čiji glas prođe kroz program, svako može da iznese pesmu, ali to nije pevanje. Trema koju ona ima je neprevaziđena - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Ša ishitreno reagovao. Što se Tare tiče, sa njom mora mnogo da se radi, ona ima veliku tremu, ne sme da krene da peva, ima apsolutnu tremu. Kada je pevanje u pitanju, ne može dalje ići - objasnio je Mišel.
Što se Teodorinog stava tiče, mislim da je samo normalno iznela svoje mišljenje, nikoga nije uvredila, on je odmah skočio, pa sam ja ustao da podržim Teodoru, jer svi tako mislimo. Ša mi je rekao da ja imam kompleks zbog njegove veze sa Tarom. Iz poštovanja prema meni treba da saslušaš moju devojku, a kasnije i nju kao muzičkog stručnjaka. On je stručnjak u repu, a ne u pevanju. Ja sad nemam ništa sa Tarom, tako da ne verujem da je ljubomora kriva za sve - ustao je Čorba.
Da je stručnjak u pevanju, ne bi rekao da Tara zna da peva - dobacila je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga