AKTUELNO

Njen sud mu znači.

U toku su pitanja novinara, a Sandra Rešić je nastavila komentarisanje o Tari Simov i Stefanu Kariću, nakon Janjuševog izlaganja.

Ne mislim da se ona sviđa njemu, Tara prosto pati da neki ljude predstavi kao velike prijatelje, kao u slučaju Stefana. Predstavila ga je kao brata, druga, ali zašto je to rekla, apsolutno verujem da je rekla. Sada sve manje verujem u to što priča, a sve sam više razočarana u sebe. Više ne znam ni sama šta da mislim - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne vidim poentu da on hoće da slaže nešto. Jeste ovo dosta ozbiljna stvar. To nije ni lj od ljubavi, Tara je samo neko ko je iskoristio njega i ovaj rijaliti. Ona će za dupe da se ujede. Ja ti kažem, da Karić nema nikakve krajnje namere, neke gore stvari smo čuli za nju. Ja sam šokirana, ne znam kako na njega da gledam, samo mogu da kažem da njemu nije dobro (Ša). Šta se dešava u njegovoj glavi ne znam, dešava se haos. Mislim da ga pitaš sad nešto pre života iz Zadruge, on ne zna ništa. Najveći šok sam doživela kad sam čula da neko za svoje roditelje kaže tako. Da ti zarad ljubavi zgaziš svoje roditelje, nikad to nisam čula. Došlo mi je da ga išamaram! Mogli smo da osudimo njegovu prevaru, za sve, ali nikada nema opravdanja za izgovorene reči - nemoj da ja progovorim - nastavila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nevezano za sada, Kiza stalno meni pravi šou, i to traje godinama. Ja čoveku pokušavam da objasnim, ne radi mi ružne stvari, u sve se meša... Ali ne može da me skapira niko sad, znam šta pričam - rekao je Ša.
Da je on klinac neki, da je on neki lelemud, ja bih i razumela. Sve ovo što sad radi, biće kraj svega što je on sada. I Mina je rekla da kad ga ona bude iskoristila, da ni to neće preživeti, ona će biti njegov kraj. Da se nisu desili baloni, mislim da je postojala verovatnoća da se on izvuče. A sad je malo verovatno. Da li je jedan čovek stao uz ono što ti govoriš o Tari? - rekla je Sandra.
Ne. Dešavalo se ranije da su govorili, da od mene ništa neće biti, a onda sam ih demantovao. Nijedan čovek nije verovao u mene. Možda brat moj, jeste - dodao je Ša.
Peđa je biološki predodređen da bude uz tebe - objašnjavala mu je Sandra.
Oni koji nisu verovali u tebe, možda oni nisu ostvarili uspeh, a mi Taru poznajemo rekao je Karić.
Po Jeleninim informacijama od sinoć, njegov brat nije stao uz njegov izbor - nastavila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenadu ne dopire do glave, on ima svoju priču. Napao je Taru zbog šortsa, pa zbog sitnica se svađali, on ono što vidi, pravi od muve medveda. A sad kad ima dokaze, on traži izgovore. On je totalno emotivno poludeo, lebdi sam nad sobom. On bira sam svoju sreću - govorio je Mića.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga