AKTUELNO

Posle operacije sam imala nenormalnu potrebu da se našminkam sa sve onim drenovima, da se sredim – priča pevačica.

Autorka i voditeljka čuvene emisije ''Magazin In'', Sanja Marinković, i ove subote u dobro poznatom terminu na ''Pink'' televiziji okupila je interesantnu ekipu u studiju i gledaoce zakovala ispred malih ekrana. Sanja je na razne aktuelne teme govorila sa pevačicama Zoranom Pavić, Verom Matović, Stanojkom Mitrović Ćanom, Zlatom Petrović i Dragicom Radosavljević Cakanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Narodna pevačica Stanojka Mitrović, poznatija kao Ćana, ekskluzivno u ''Magazinu In'' otvorila je dušu o teškom životnom periodu kada je preživela borbu sa tumurom dojke.

To je bila 2013. godina, i to je najteža godina u mom životu apsolutno. Što te ne slomi, to te ojača – započinje vedra pevačica priču kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Milion bolesti ima na ovom svetu, ali samo za jednu se kaže ona najgora, ja nisam to tako doživela. Neverovatna stvar, sad mogu da izađem bez šminke bez problema, ali tad, posle operacije sam imala nenormalnu potrebu da se našminkam sa sve onim drenovima, da se sredim – priča pevačica.
Dolazila sam na previjanje, i ona žena u bolnici mi kaže da me treba držati za pozitivan primer, jer znaš šta, ja hoću sebi da se sviđam, uopšte me ne interesuje okolina, a kad se našminkam ja sebe smatram onom starom... O tome sad ne razmiškjam, ali kako kažu, najlepše izgledaš kad se najgore osećaš – istakla je Ćana u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Stanojka Mitrović Ćana