AKTUELNO

Vanvremenski talenat!

Mladi violinista Jovan Vasić Piromanac (15) na životnoj je klackalici nakon jutrošnje saobraćajne nesreće u kojoj je zadobio teške telesne povrede. Dečak je od siline udarca proleteo kroz prozor automobila i prema rečima očevidaca leteo 20 metara kroz vazduh.

Kako se saznaje, Vasić je sa svojim ocem jutros krenuo na jedan muzički nastup u Hrvatsku, kada je na putu došlo do udesa, piše RINA.

Foto: TV Pink Printscreen

U nezgodi je takođe povređen i njegov otac i kako se nezvanično saznaje zadobio je ozbiljne povrede kičme.

U Kliničkom centru Srbije lekari preduzimaju sve kako bi spasili ovaj mladi život i nadaju se da će Joca s obzirom na svoje godine prevazići najtežu životnu krizu iako je životno ugrožen.

Mali violinista je između brojnih muzičara, zvucima svoje violine ispratio legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog na večni počinak na Novom groblju u Beogradu u Aleji zaslužnih građana, 11. decembra prošle godine.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović, Wikipedia.org/Pinki, Unsplash

Jovan Joca Vasić jedan je od najboljih mladih violinista, pobednik u kategoriji juniora na prvom Saboru violonista Srbije u Pranjanima (2019.), a pre samo nekoliko meseci on je uveličao proslavu Svete Petke u najgledanijem rijalitiju na Balkanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom je napravio atmosferu za pamćenje i bio glavna zvezda u Beloj kući dok su ga zadrugari kitili novčanicama i veselili se do iznemoglosti.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod.

Autor: M.M.

#Jovan Vasić