AKTUELNO

Pevačice otkrivaju detalje iz privatnih života!

Autorka i voditeljka čuvene emisije ''Magazin In'', Sanja Marinković, i ove subote u dobro poznatom terminu na ''Pink'' televiziji okupila je interesantnu ekipu u studiju i gledaoce zakovala ispred malih ekrana. Sanja je na razne aktuelne teme govorila sa pevačicama Zoranom Pavić, Verom Matović, Stanojkom Mitrović Ćanom, Zlatom Petrović i Dragicom Radosavljević Cakanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je svoje gošće upitala kada su se najbolje osećale, najlepše izgledale i imale najviše energije u životu.

Naravno kad sam imala 30 godina, ali ja sada živim najlepše, jer ja sada mogu sebi da priuštim svoje vreme onako kako meni odgovara, pre to nisam mogla, bila sam svačija, samo ne svoja – otkriva Zlata.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad ste u nekim mladim godinama, mislite da možete sve, ali sad sa ove vremenske distance, mnogo toga bih promenila, ali i mnogo toga ne bih takla u svom životu – kaže Cakana.
Sve ono što preživi žena, ono kad mudri ljudi kažu kada si u nekim zrelim godinama, ne što znaš šta hoćeš, nego znaš šta nećeš i to je jako važno. Znaš šta nećeš, i onda sve ono što se dogovodilo, sva ta neka patina da tome neku lepotu – zaključuje Zorana Pavić u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Dragica Radosavljević Cakana

#Zlata Petrović

#Zorana Pavić