AKTUELNO

Za mene ne postoji ružna žena ili ružan čovek, ali jednostavno ta harizma, neka energija te privuče – kaže Zlata.

Autorka i voditeljka čuvene emisije ''Magazin In'', Sanja Marinković, i ove subote u dobro poznatom terminu na ''Pink'' televiziji okupila je interesantnu ekipu u studiju i gledaoce zakovala ispred malih ekrana. Sanja je na razne aktuelne teme govorila sa pevačicama Zoranom Pavić, Verom Matović, Stanojkom Mitrović Ćanom, Zlatom Petrović i Dragicom Radosavljević Cakanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja Marinković se dotakla pevačica kao predmet požude u javnosti i zašto su baš one bile godinama unazad fatalne zavodnice, a pevačica Zlata Petrović iznela je svoje mišljenje na tu temu.

Moje neko mišljenje jeste da smo mi izložene javnosti, ne možemo da budemo tu ako nemamo nešto, neki iks faktor. Za mene ne postoji ružna žena ili ružan čovek, ali jednostavno ta harizma, neka energija te privlači, nekad i ne znaš zašto nekog voliš – započinje Zlata u razgovoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Petrovićeva otkriva i zašto je to tako i da li pevačice to same nameću.

Upravo smo mi tu negde izložene javnosti, naravno da svi ljudi više požele pevačicu nego neku drugu lepu ženu van scene, a ima ih mali milion – kaže pevačica.
Naravno, to neko drugi vidi, to mora neko da primeti kod nas, ali ako mi forsiramo non-stop nešto, to nije to – zaključuje Zlata u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Zlata Petrović