AKTUELNO

Folk pevač prekinuo je medijsku ćutnju i oglasio se posle natpisa da se razvodi zbog prevare njegove supruge.

Već nekoliko dana unazad domaća javnost bruji o razvodu folk pevača Ace Lukasa i njegove još uvek zakonite supruge Sonje Vuksanović koja je, prema izjavama izvora bliskih paru, uplovila u strastvenu romansu sa košarkašem Markom Jarićem.

Foto: Printscreen Twitter/Andrej Nihil

Prema pričama osoba upućenih u život Sonje i Ace, folker je saznao da ga supruga vara kada je pronašao SMS prepisku sa Jarićem u njenom mobilnom telefonu, posle čega je napravio skandal u jednom prestoničkom restoranu. On je tada izrekao salve uvreda na Sonjin račun, ali i Markov, koji joj je u tom trenutku uputio telefonski poziv.

S druge strane, za medije nije želeo da govori, sve do sada.

Lukas je spakovao kofere i otputovao u popularno tursko letovalište kako bi se sklonio od znatiželjnih pogleda i skandala čiji je glavni akter, pa je na Instagramu objavio selfi kojim je poručio:"Dobro sam". Međutim, tu se nije zaustavio.

Foto: Andrej Nihil

Pevač ovaj put nije mario za bonton ni pravila lepog ponašanja, pa je fotografisao svoj srednji prst, pokazao ga svim novinarima i uputio im poruku verovatno nezadovoljan time što se piše o njegovoj bračnoj krizi, ako i sam treba da bude svestan da je javna ličnost.

Da ne zaboravimo i ove što ih zovu "od pera" - napisao je Lukas i bez pardona pokazao srednji prst.

Kako je Željko Šašić reagovao kada je čuo da se njegova bivša supruga, koju mu je Lukas preuzeo, ponovo razvodi, pročitajte OVDE.

Foto: TvPink Printscreen

D. Tanasijević

#Aca Lukas

#Košarkaš

#Marko Jarić

#Razvod

#Sonja Vuksanović

#pevač

#Željko Šašić

'