AKTUELNO

Skandal!

U današnjem izdanju emisije ,,Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da čuju razgovor Sandre Rešić i Kenana Tahirovića o Jovani Ljubisavljević i Stefanu Kariću, kao i Anđelu Rankoviću i detelini sa četiri lista koji mu je misica dala na kvarno.

Složio bih se sa Sandrom da neke moje reakcije nisu u redu prema tebi i produkciji, ishitrena reakcija nema potrebe. Ono što je rekao Kenan, složio bih se. Mi nemamo nikakav plan - rekao je Karić.
Imaju pravo da komentarišu, nismo se ništa dogovorili. Ja sam to govorila na početku, on je meni rekao da njega niko ne poznaje i da se nije promenio - izjavila je Jovana.
Ona u nekim situacijama ispada psihopata, gde ja kažem da je moja psihopata, od toga se napravi ne znam ni ja šta. Zamisli da tebi stigne pitanje za Rialdu prevaranta, ti bi izgorela, ne bi ti prijalo - ubacio se Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da kažem za početak naše veze, onaj klip koji je nastao juče je septembar Nadice - rekla je misica.
Sedeo je pored mene i okretao je leđa prema ogledalu, ne znam koji je razlog, ali ona ne shvata da svojim postupcima i sve što je slagala da postoji mogućnost da se Stefanu smeju Vladimir i Anđelo - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da kažem svoju teoriju i nešto što je meni u glavi, oni su imali neko simpatisanje, gde je to Vladimir rasturio, kad je počeo da je gleda, Anđelo se sam pomerio od toga, zbog toga je ona plakala Vladimiru - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo na početku turbulencije, to je ono kada su ljudi pričali da sam prenapadna, da ne znam da se sklonim, ja sam to vremenom naučila, upoznali smo se, mi smo bili stranci, nisam imala potrebu da pričam sve od ranije. Ja se drugačije ponašam kada mi se neko sviđa. mene nije mogao Vladimir da spreči, nego bilo ko. Ja ću izaći napolje, ja sam ovde nemoćna, ja nemam njemu šta da pričam i on i Vuk šta su pričali. Ono što je sigurno jeste da mu nisam ništa napisala! Stefane, ja sam tebi to govorila. On je meni govorio da je Anđelo jedini koji mu je konkurencija i da će on da diže zid. Ja da sam se stvarno zaljubila, da je tu stvarno nešto postojalo, ja bih provodila više vremena - izjavila je Jovana.
Ja nikada ne lažem, sve je to budalaština! Provodili bi više vremena, da Vladimir nije uradio to - poručio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se Vladimir muva sa Rialdom, čemu potreba da joj govoriš da ti on govori preko kreveta da te voli? Da bi odvojila Rialdu od njega - ubacila se Ermina.
Ja nisam nikoga sklanjala, ja sam bežala! - pravdala se misica.
Ma ko se bežao?! - iznervirala se Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se sećam da su na početku pričali, ja sam Jovani rekla da Vladimir i Anđelo se igraju, da prave taktiku, on je stalno govorio polako da se razviju neke priče. Anđelo je bio na par frontova, Vladimir je fuslirao sa kim je dobar par. Ona je meni tu rekla da to njoj ništa ne smeta, neka se priča vrti, da je ovo svakako rijaliti. Ubrzo kreće priča Paule i Anđela i Jovana govori meni da Paula ljubomoriše Anđelu zbog nje! Sedeli smo napolju, meni je Jovan apokazivala kada ona priđe, ako ona priđe Anđelu kako će Paula da reaguje na nju. Ona je rekla da to tako treba, u međuvremenu je bio izbor za miss i mistera i rekla je taman kada se zakuva da ide sa njim na Rajsko ostrvo - raskrinkala je Rialda.
Stefan je svestan svega, naravno da je svestan da ga apsolutno sve laže, nego je on rešio da u inat svima, jer je od Ive Grgurić napravio žrtvu, mislio je da se drže ove priče, kako se predstavlja on je mangup, da ne bi bilo kao sa Ivom, kada je ostavio, svi su ga napadali, on je svestan da je laže, na kraju je spavala sa njim! - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga