AKTUELNO

Skandal!

U nastavku burne emisije ,,Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da pogledaju razgovor Jovane Ljubisavljević i Anđela Rankovića u kom ona njemu govori da ga gleda u odrazu u ogledalu.

To je bila prva nedelja, on je spavao kod Rialde i Snadre, pričamo o ovom ogledalu, to je ono kod mene, on je spavao tu. Ja stalno gledam u tom ogledalu, ja sam rekla da stalno gledam. Nešto je pre toga bilo, ne znam šta - pravdala se Jovana.
Ovde je poenta da je ona gledala Anđela, a on nije hteo da bude sa njom, oni su imali komunikaciju za koju znaju Matora i Ermina. Onog trenutka kada je ušla u vezu sa Stefanom, njemu je to bilo ne pojmivo - ispričao je MIlan.
To da sam imala sa njim komunikaciju je laž. Od kada sam sa Stefanom ne, dok je bio Vladimir da. Od kada sam sa Stefanom, nisam ništa radila sa Anđelom - pravdala se Jovana.
Jesi li flertovala sa Anđelom pre Stefanovog ulaska? - upitao je voditelj.
Očigledno da da, čim me pitaš. Ja sam namerno sklanjala pogled sa njega - vikala je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si rekla za stolom da nisi radila za sve, kada sam ja rekao gde je ta priča o Anđelu bila, akda se pričalo o Tomoviću, ona je meni rekla da sam u pravu. Vidiš da jesi, sklona si laganju! Znači poenta je u ogledalu?! Poenta je da si zauzeta, a gledala si - odbrusio je Đedović.
Nemoj da me praviš budalom - rekao je Karić.
Ovde se vidi da nas je Jovana lagala, da ja nisam budala, ja znam šta sam pričala i šta sam videla, niti je mrzim, ona je Luku pominjala sve vreme, iz tog razloga neće da prizna. Ovde se vidi da se na kvarno muvala sa Anđelom, sve na finjaka, a onda pričala o Luki - izjavila je Ana.
Ona mene laže, ja znam šta ona meni priča! ovo je meni još jedna potvrda koliko ja poznajem žene, ja mogu da analiziram svaku ženu. Neverovatno koliko ih poznajem. Ja sam sve to video pre nego što smo se smuvali, video sam u diskoteci. Ona se plašila, tražila je da sebe opravda zbog toga što je radila. Nije htela da prizna da joj se drugi dečko sviđa. Znala je da će mnogi da je osude. Ja sam preko svog ponosa prešao zarad naše veze, rekao sam da ćemo napolju neke stvari rešiti ili nećemo rešiti - izjavio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga