AKTUELNO

O zdravstvenom stanju Tamare Đurić informisala se i Stanija Dobrojević, koja je svojom izjavom šokirala mnoge.

Više od dva meseca unazad rijaliti zvezda Tamara Đurić puni novinske stupce zbog zdravstvenih problema zbog kojih je njen život bio u opasnosti. Tamarina agonija počela je onog trenutka kada joj se izlio akva filer kojim je uvećala svoju zadnjicu, zbog čega je o njenom zdravlju vodio tim domaćih, ali i inostranih stručnjaka.

Pročitajte još... Ovako izgleda Tamara Đurić nakon svega što je preživela! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Đurićeva je vidno smršala, nekoliko nedelja provela je u bolničkoj postelji, imala je nekoliko zahtevnih hirurških intervencija od kojih se još uvek oporavlja, a informacije o njenom zdravstvenom stanju stigle su i do Stanije Dobrojević, sa kojom je u žestokom ratu od šeste sezone "Farme", gde su se upoznale i zaratile na krv i nož.

Foto: Pink.rs

- Nisam imala pojma šta joj se dešava, sve dok se preko Instagrama nisam uživo uključila, kada mi je stigla gomila pitanja u vezi sa njom. Mislila sam da to nije istina, a onda sam na portalima pročitala o čemu se radi - priznala je Stanija za Pink.rs i dodala:

Foto: Pink.rs

Inače, ne volim da komentarišem osobe sa kojima nisam u dobrim odnosima. Međutim, ako je istina sve što se piše, ja mogu samo da joj, kao i svaka iole normalna osoba, poželim dobro zdravlje i brz oporavak - poručila je pobednica šeste sezone "Farme", a nema sumnje da će Tamara biti prijatno iznenađena zbog reči svoje ljute suparnice.

Pročitajte još... STANIJA PROGOVORILA O RATU SA PRIJOVIĆKOM, PA OTKRILA: Ja sam SVETICA, biću ŠEF DIPLOMATIJE! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram

Pobedila je u super finalu

Podsetimo, Tamara i Stanija zaratile su već tokom prvih dana višemesečnog boravka na seoskom imanju u Lisoviću nadomak Barajeva. Tokom mnogobrojnih verbalnih okršaja jedna drugoj su najčešće spočitavale inteligenciju, higijenu i fizički izgled.

Foto: Pink.rs

Dok je Tamara nazivala Staniju "kineskim fotomodelom i mutantom mačke i pacova", Dobrojevićeva je za svoju suparnicu pričala da je dama lakog morala koja se bavi najstarijim zanatom na svetu. Svoje cimere na imanju podelile su u dva tabora i uspele da stignu do super finala u kojem je pobedu na samom kraju odnela Stanija Dobrojević.

D. Tanasijević

#Farma

#Operacija

#Silikoni

#Stanija Dobrojević

#Svađa

#Tamara Đurić

#pevačica

#starleta

'