AKTUELNO

Šokantno!

Pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković poznata je po svom britkom jeziku, pa je u razgovoru za Pink.rs otkrila kakvo mišljenje ima o i dalje veoma aktuelnoj temi u Zadruzi.

Foto: RED TV

Naime, Zorica se na samom početku dotakla Nenada Aleksića Ša i otkrila kakvo mišljenje ima o reperu.

Nikad nisam imala lepo mišljenje o tom čoveku, svađali smo se, on je čudna glava. Ispao je loš i ljigav prema svima, ne znam šta je s njim, nije on ni prvi ni poslednji koji je ovo uradio, ali način na koji on sve to radi je meni ljigav, folira i pogubio se, sramota za jednog čoveka od 40 godina – započinje Zorica u svom maniru.
To je čovek koji ima sto lica, dobro su mu ljudi dali nadimak "šarov" i "tobogan", kao stalno hoće da beži, 'ajde bre, taj više voli pare nego 'leba da jede, to je veliki folirant – kaže Markovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Misle da je ovaj narod lud, ali oni su se pogubili, to su psihički slabe osobe, ja sam protiv svake vrste prevare, ali opet njihova stvar, osudiće to ko treba da osudi – priča pevačica, pa nastavlja:
Ova što je navodno ušla da brani Ša, šta će onda da pokaže u svetu "šarova"... Nema ona njega šta da pere od Tare, niko njega nije terao da uradi to što je uradio. Svi mi odgovaramo za svoje postupke, pa i on, a po mom mišljenju posle svega ne može ga oprati ni Dunav, ni Sava. Ta Jelena može da ga use*e još više, sve zavisi da li će biti poslušna ili ne, ali s obzirom da je sva tunjava i njanjava, ponekad i liči na Taru Simov kada zaliže onu kosu, ima ambicije – zaključuje Zorica za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Jelena Batos

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov

#Zorica Marković