AKTUELNO

Žena mačka!

Pop diva Nataša Bekvalac stigla je na svoj prvi nastup koji će održati u jednom prestoničkom klubu posle godinu i po dana. 

Foto: Pink.rs

Nataša je vidno raspoložena pozirala okupljenim fotoreporterima, a za ovu priliku odabrala je crni, kožni, scenski kostim i duboke čizme. 

Sudeći po fotografijama, Bekvalčeva se dobro pripremila za povratak na scenu, te je dovela svoju liniju do savršenstva. Inače, ona je u proteklim danima na Instagramu pokazala kako vežba. 

Foto: Pink.rs

Nema sumnje da će Nataša večeras oduševiti publiku svojim nastupom, budući da su njeni fanovi dugo čekali na ovaj susret. 

Imam frustracije, nisam dugo izlazila. Koncert je bio velika prelepa stvar koja se desila, bila je u planu regionalna turneja. Ovo je novi početak, novo normalno i radujem se - priča Nataša.

Foto: Pink.rs

Ovom prilikom otkrila je i da li je kuburila sa finansijama tokom pandemije koronavirusa:

Nisam kuburila sa novcem, ne zato što sam štediša ili mudra osoba, nego zato što su mi se desile veliki stvari i reklamne kampanje koje su stvarno bile božanstvene i u tom smislu nisam oskudevala, ali oskudevala sam u emotivnom koji je za mene mnogo važniji, gde sam shvatila da moj posao ne radim iz tih pobuda već iz duboko emotivnih - istakla je Bekvalčeva.

Detaljnije u videu ispod:

Autor: M.M.

#Nataša Bekvalac