AKTUELNO

Evo o kome je reč!

Iva Grgurić, pobednica "Zadruge 3" navodno je u vezi Andrejem Kalezićem, o čemu danas bruje svi mediji!

Ona je, navodno, viđena s biznismenom, s kojim se pričalo da se zabavljala pred ulazak u rijaliti, u Crnoj Gori gde on živi. Zajedno su obilazili primorje i uživali u najskupljim restoranima.

Foto: Red TV

- Iva je bila u kontaktu sa Andrejem i dok je bila u vezi sa Filipom Đukićem. Stalno mu je zahvaljivala što ju je podržavao preko društvenih mreža dok je bila u rijalitiju. Često su se dopisivali, a kada je raskinula sa Filipom, počeli su svakodnevno da se čuju - tvrdi izvor.

Prema njegovim tvrdnjama, na Ivino insistiranje ona i Andrej su se sreli pre petnaestak dana. Grgurićeva je došla u Crnu Goru i tada su se pomirili.

- Iva već neko vreme radi i nema mnogo slobodnih dana. Jedva je uspela da pomeri sve obaveze i ode kod Andreja u Crnu Goru. Čim je dobila nekoliko slobodnih dana, kupila je avionsku kartu i otputovala za Tivat. Andrej ju je dočekao i četiri dana, koliko je ona ostala dole, nisu se razdvajali. Preko dana su bili na plaži, a noću su obilazili najluksuznije restorane na primorju. Upoznao ju je čak i sa svojom porodicom. Andrej je vodio novu (staru) devojku svuda sa sobom čak i kada je ispunjavao poslovne obaveze - tvrdi izvor.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva u prvi mah nije želela da priča o ljubavi sa mladim crnogorskim biznismenom. Uporno je tvrdila da to nije istina.

- Poznajem ga, ali mi smo drugari. Tačno je da sam bila kod njega u Crnoj Gori i da smo bili zajedno na plaži. Upoznala sam i njegovu porodicu, a njegovom sestra Martina je sjajna devojka. Bili smo zajedno i na piću njegov otac, sestra, Andrej i ja. On je divan dečko i pristojan, ma cela njegova porodica je vredna i skromna - rekla je Iva.

Autor: N.V.