AKTUELNO

Jedan gospodin želeo je da izgladi odnose sa bivšom ženom, pa j eu pomoć pozvao Karamelu sa ekipom.

Ekipa emisije "Mirotvorci" otišla je u Beč kako bi pomogli jednom bračnom paru da se pomiri. Voditelj Goran Stojićević Karamela objasnio je da je poziv primio od kuma dotičnog gospodina Vlade, koji nije imao hrabrosti da pozove lično i tako pokuša da izgladi odnose sa svojom suprugom.

On je meni pričao i trezan i pijan da želi da se pomiri sa suprugom. On nju voli i mnogo pati za sinom. Sve je bilo okej sa njima - rekao je Luka, čiji prijatelj želi da se pomiri sa bivšom suprugom koja ima novog partnera.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam siguran da hoću da se pomirim, ali teško mi je o tome sad da govorim - rekao je Vlada kad je voditelj prvi put kontaktirao s njim.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj gospodin bio je ljut na svoju suprugu jer je njihovom sinu rekla da je njen novi partner novi tata, kao i zbog toga što se on meša u vaspitanje njegovog sedamnaestogodišnjeg sina.

- Ta žena je nikakva žena, ali to je u redu, ona bi trebalo da bude prava majka. Ona svom detetu, našem sinu, nikad u školu na roditeljski nije otišla, nikad kolače nije napravila - izneo je Vlada brojne kritike na račun bivše supruge.

Foto: TvPink Printscreen

- Između Vlade i mene je došlo do nekih nesuglasica i razveli smo se. Bilo je pokušaja da se izmirimo, ali nije bilo moguće. Moje dete je sad kod njega - rekla je Jana, koja iz drugog braka ima ćerku Emiliju.

Jana je objasnila da je sa bivšim suprugom prekinula svaki kontakt jer je na Fejsbuku osvanula fotografija na kojoj se ljubio i grlio sa njenom rođakom. Janin sadašnji suprug Željko otkrio je da Vlada i njega uznemirava i na sve načine pokušava da ih zavadi.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Uzeo si je, hvala ti! Daj, konobar, jedno piće dečku. Nemaš pojma koji si mi problem rešio - rekao je vidno iznerviran Vlada Željku.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su se Vlada, Jana i Željko dogovorili da će imati korektne odnose zbog deteta, nije sigurno da li će uspeti u tome.

Autor: J. V.

#Mirotvorci

#Televizija Pink

#emisija

'