AKTUELNO

Hit!

U novom izdanju popularne emisije "Amidži Šou" koja se emituje na televiziji Pink, voditelj i autor Ognjen Amidžić ugostio je voditeljku Jovanu Jeremić, pevačicu Katarinu Grujić, repera Vuk Moba, mlade muzičke zvezde Sergeja PajićaUnu Kalabar, poznatija kao Uki Q i didžeja Matea.

Foto: TV Pink Printscreen

Amidžić je upitao Jovanu Jeremić da li bi radije volela da jednog dana osnovna škola koju je pohađala bude nazvana po njoj ili da bude vlasnica i urednica najgledanije televizije u Srbiji.

Uh, mrtva trka. Slušaj, s obzirom da sam je toliko napatila u toj školi, toliko traumu proživela, bio bi red da makar ta škola dobije ime po meni, po mučenici Jovani Jeremić – započinje voditeljka.
Meni je obrazovanje važno, i ja to propagiram u javnosti. Ljute se na mene što mašem državnim diplomama, ali mahaću do smrti kao što sam rekla, mahali bi i oni da mogu. Ne maše se diplomama sa privatnih fakulteta, već isključivo sa državnim, znaju takvi studeni o čemu ja pričam. Mahaću uvek, dakle doviđenja, prijatno i hvala, mašite i vi, ako vam ja smetam, promenite kanal – kaže Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek je diploma državog fakulteta bila jača od privatnog. Ovo je Srbija, nismo mi Oksford, naši državni fakulteti su bolji od njihovih privatnih – zaključuje Jeremićeva.

Na pitaje da li bi radije imala loš seks do kraja života ili da ga nema uopšte, Jovana je odgovorila sledeće.

Jao, pa i jedno i drugo je potpuno tragično. Gde me nađe s tim pitanjima – kaže Jovana kroz smeh.
Nisam ja tip koji voli da menja, ja kad se zaljubim u nekog, meni se taj sviđa. Meni je poverenje važno, ja sam ti taj neki starinski tip, opuštenija sam, muškarci su mi uglavnom prijatelji i mi otvoreno pričamo o s*ksu, ja im dođem kao neki psihoterapeut, otvoreno treba pričati o toj temi – kaže voditeljka.
Ja moram da volim čovek da bih mogla da spavam s nekim, ne vredi, ja ne bih mogla da budem s nekim ako nema toga, ja to radim dušom, to ne bi bila ja. Ja sam umetnik u krevetu kao i na poslu – otkriva za kraj Jeremićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Jovana Jeremić