AKTUELNO

Šok!

Poznato TV lice i voditeljka Snežana Dakić u braku je bila sa biznismenom Vladimirom Mikićem, a bivši par je iz ove ljubavi dobio naslednicu Lauru, a Snežana je sada otkrila privatne detalje te zajednice.

Foto: Instagram.com/snezanadakic

Naime, Snežana je devet godina živela u bračnoj zajednici sa svojim suprugom, a kada je braku došao kraj, svako je krenuo na svoju stranu. Mikić je ubzo uplovio u novu vezu i zasnovao porodicu, a voditeljka kaže da je godinama koje su usledile nakon razvoda ona bila ta koja je u potpunosti brinula o ćerki Lauri, a da se njen bivši suprug tek nedavno uključio u roditeljsku ulogu.

Tata se dosta uključio. I to je sjajno, s obzirom na to da sam se prethodnih sedam godina uglavnom o Lauri starala sama – kaže Snežana za medije.

Foto: TV Pink Printscreen

Dakićeva je govorila i o tome kako vaspitava naslednicu i koliko čini za njeno vaspitanje i odrastanje.

Trudim se da je usmerim u pravcu njenih talenata, ali i u smeru koji će joj pružiti lep i udoban život. Dala sam joj odličnu startnu poziciju, daleko iznad one koju sam ja imala. Nadam se da će je iskoristiti, a ja sam tu da je podržim i poguram. Zahvaljujući društvenim kontaktima, za Lauru sam mogla da učinim neuporedivo više nego što su moji roditelji mogli za mene. Ipak, od nje očekujem da se bori i probija – priča voditeljka, pa nastavlja:
Za sada je primerno dete i odličan đak, odgovorna je i pravična. Uostalom, kažu da se deca najbolje vaspitavaju sopstvenim primerom. Neprekidno se usavršavam, aktivna sam na više frontova, a i kad posla nema, dobro sam, jer je Laura svesna da tada mora da se prištedi i zaista je divno dete koje me uvek razume – zaključuje Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Snežana Dakić