AKTUELNO

I ostali složni u ovome!

Milan Milošević išetao je u Belu kuću i okupio zadrugare, kako bi Dragana Mitrović izabrala ovonedeljne potrčke, a potom će uslediti i pretres nedelje. Milan im je najpre otkrio da se Nenad Aleksić Ša našao na prvom mestu u izboru za najbeskupuloznijeg zadrugara:

Ne znam tačnu definiciju toga i ne znam zašto sam se našao na prvom mestu - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam zašto su se drugi ustručavali da ga navedu. Prvo je beskrupulozan bio prema svojoj supruzi, njemu je osnova taj novac, prešao je sve granice radi svojih ciljeva i samoživosti. Plus je pokušao da oblati dodatnu ženu, beskrupulozno je prevario suprugu i posle se isto tako ponašao prema njoj. Da ostvari svoje ciljeve na tako bedan način... Vide gledaoci sve. To je gospodin Nenad Aleksić Ša, drago mi je što sam u pravu - komentarisala je Nadica.
Kad bih Nenada ubacio u taj koš, morao bih ubaciti i Kristijana i Janjuša - rekao je Stefan.
Ja sam Ša iz ličnih razloga. Drugačije se oni ponašaju prema suprugama. Ja ne bih reagovala da on nije tako bezobrazan - objasnila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno se slažem sa Nadicom, malo sam kiksnula, ja ga nisam navela, ali je razlika između Kristijana, Janjuša i Ša to što oni nisu tražili opravdanje za ono što su uradili. On nije birao ni reči, ni momenat, ni stav prema određenim zadrugarima kada su govorili istinu i svoje mišljenje. Odnos prema supruzi i zadrugarima mogu da svedočim - rekla je Rialda.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga