AKTUELNO

Ljubav za sva vremena.

Željko Mitrović, vlasnik Pink Medija Grupe, danas proslavlja rođendan. Kako je nedavno govorio u godišnjem intervjuu, zadovoljan je rezultatima koje je njegova firma postigla u prethodnih godinu dana, uprkos pandemiji koronavirusa, ali ono na šta je on najponosniji svakako jeste njegova porodica.

Foto: Hello/Luka Šarac

Milica Mitrović, supruga Željka Mitrovića i direktorka programa televizije Pink, tačno je u ponoć na svom Instagram profilu objavila romantični video kojim je svom mužu čestitala rođendan. Ona je, uz pesmu "I love you, baby", objavila snimak koji je sadržao njihove zajedničke momente koje će uvek pamtiti, od samog početka njihovog braka, koji traje već više od dve decenije.

- Srećan rođendan ljubavi, volim te najviše na celom svetu - piše na samom početku videa, a onda su usledile njihove fotografije, što možete videti u nastavku.

Iz velike ljubavi Željko i Milica dobili su dve ćerke, Andreu i Kristinu, koje su njihov ponos, pa se na fotografijama u videu mogu videti i one na kojima je jedan od najmoćnijih parova u Evropi upravo sa svojim naslednicama.

Foto: Hello/Luka Šarac

Bračni par Mitrović sinonim je za skladnost i veliku ljubav, o čemu svedoče svi njihovi prijatelji i saradnici.

Autor: N.V.