AKTUELNO

Smatra da je Jovana ljubomorna na nju!

Voditelj Darko Tanasijević je u večerašnjoj emisiji "Izbacivanje" popričao i sa Aleksandrom Nikolić, a prva tema bio je njen odnos sa Filipom Carem.

Kakav je tvoj ljubavni status, večito imaš probleme, šta se dešava između tebe i Filipa Cara? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Trenutno ne razgovaramo, uvek je turbulentno. Večito mi dobacuje indirektno. Evo najsvežija situacija. Zezala sam se dva dana sa njim, nisam ga uhodila kao što imam običaj. Legla sam da spavam kod Paule, on je pričao, zna da mi se spava, nije dobio reakciju. Prišao, poljubio i Paulu i mene za laku noć i otišao u svoj krevet. Ja sednem pored njega, on kao da je seo Antihrist pored njega, kao da odem, da ga ne zameram. Ja ga iskuliram, on napravi lažnu frku, kao da sam mu ukrala cigarete, stvari... On priča kako mu je smetao moj odnos sa Kristijanom, poljubac sa Tomom, pa priča da smo bili u fejk svađi. Čim nemamo odnos dva dana, on počne da dobacuje. Nekad se umorim od toga da me tera od sebe... Nekad stvarno pomislim da nisam normalna, da ga smaram, onda on ponovo da lažnu nadu. On u meni budi nenormalnu mene, ovako me istera iz takta. Ja mu opraštam, on je dečak u duši, ali izgubljen - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Kolika ti je prepreka Mina? - pitao je Darko.
Nijedna devojka ne može da mi bude prepreka. Rekla sam im, ako vam ne smeta da budete u vezi sa njim, a da ja budem tu sa strane, neka ih. Rekla sam mu da neće ni sa kim da bude, ako nije sa mnom, svaki odnos mi je pokvario. Kada sam sa nekim, odmah nešto, a kada vidi da sam slobodna, skloni se. I ja imam isti problem kada vidim da se približavaj nekoj devojci. Naše svađe izgledaju ružno, ali to smo mi. Znam da je tu za mene kada god mi nešto zatreba - istakla je Aleks.
Da li ćeš pokušati nešto da promeniš i dati tom odnosu šansu? - pitao je Tanasijević.
Planirala sam sutra da malo popijem, on će isto, pa sam planirala da ga uhvatim da pričamo normalno, pa ću videti. Ne planiram neku vezu, ali da se družimo... Ne znam više... - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da si misici trn u oku? - pitao je Darko.
Jovana kaže da joj ne smeta, da nije ljubomorna, ja sam joj rekla da nisam bila sa Stefanom, on joj je to rekao, a mislim da ona sumnja u to i da ne veruje i da je to razlog njenog ponašanja prema meni. Kada prođe pored mene, osetim to njeno graciozno. Ima ona klip gde je rekla da sam nemoralna, a na kraju nisam ja ispala nemoralna. Ja nisam imala s*ks u rijalitiju. Voli da ističe da sam ja iznad nje. Ona je misica, mora da vodi računa o svom ponašanju. Mislim da je ukaljala svoju titulu. Nije kultura samo kada kažeš: "Čika Mićo" - rekla je Aleks.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.