AKTUELNO

Nije se nadao ovakvom odgovoru!

Nakon razgovora u dvorištu, Jelena Batos i Nenad Aleksić Ša nastavili su da razgovaraju u prostoriji za pušenje, gde su se dotakli Tare Simov.

Ti ćeš nekom da plaćaš kazne? Hej, Nenade. Čovek može da voli pogrešnu osobu, svaka osoba je to jednom imala, ali nije svako od nas reagovao kao ti. Jedno je biti uz tu osobu, a drugo je da sam sebe kopaš zbog te osobe. Ej, ti si na kamerama, na televiziji...Ti daješ nešto osobi koju ne poznaješ - rekla je Jelena.
Ali... - počeo je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je sa tobom? - pitala je Jelena.
Kako da odustanem, kako? - pitao je reper, pa se uhvatio za glavu.
I to tvoje bežanje po krovovima, ej ti treba da budeš primer svojoj deci, ona treba da budu jaka. Hoću da te vidim veselog, mene briga da li ćeš d abudeš sa njom, mene zanimaš ti. Ti si prazan! Ja bi sada mislila sve najgore o tebi, da te ne poznajem. kada mene vidiš, možeš da me povežeš sa svojom realnošću vani - komentarisala je Jelena.
Šta je poenta, da odustanem? (Od Tare) - pitao je Ša.
Tvoj izbor, ali taj Nenad kog ja poznajem, ovo ne bi trpeo - rekla je Jelena.
Ja nisma uvek bila na tvojoj strani, ali dosta je stvari bilo... Kada nekog voliš, ti ćeš da trpiš sve za tu osobu, sve poraze i ostalo. Ti ne trpiš, ti si sam sebi grob ukopao. Da se odričeš imena, imidža, imanja, halo - rekla je Jelena.
Šta je svrha, odustati od nje? - nastavljao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Sam odluči, ali vi ste previše različiti. Vi se uopšte ne poklapate. Ne može, to je kao, aj budi u vezi sa ovim, i budeš. V niste imali sličnosti, da pevate istu pesmu, a ni to niste mogli. Vi morate da bvudete prijatelji pre svega. Samo pričaš "Ja, ja, ja" kao da si u vezi bio sam sa sobom. Šta si dobio za uzvrat? Stavi sve iza sebe - nastavljala je Jelena.
Sve? - pitao je Ša.
Sve, počni iz početka - podvukla je Jelena.
Čitam ja dosta, ti to vrlo inteligentno. Je*eno pričamo, ali ne pričamo. Ja volim konkretno - rekao je Ša.
Ne želim da se stvori slika da ja nju mrzim - dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.