AKTUELNO

Ona ga najbolje poznaje!

Nakon što se upoznala sa svim zadrugarima, Jelena Batos je povela Nenada Aleksića Ša u šetnju, kako bi porazgovarali o svemu što se reperu dešavalo u proteklom periodu.

Ako sam ja došla, zamisli šta sve može da se dešava i koliko je sati - rekla je Jelena.
Šta je poenta? - pitao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ti pokažeš ko si ti, kakva si osoba, koliko srce imaš - komentarisala je Jelena.
Kako možeš da budeš sa onakvom devojkom? Nenade niko nije vredan da ti izgubiš autoritet koji si gradio godinama. Kao što si rekao da je naša priča specifična? - pitala je Jelena.
Znam sve, znaš moj život od A do Š - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato sam došla da pokažem to. I kada izađeš odavde, ljudi treba da vide kakav si ti. tara je takav karakter, takva vrsta osobe... Da te uništi tako, Nenade, 40 godina... Halo bre, ti i ja smo se... Nismo imali telefone. Pogledaj gde si došao, dokle si stigao, i takva vrsta osobe da ti... Slušaj sada, imaš mogućnost da pokažeš ko si i šta si. Sada nisi sam, sada igramo igru, i pokazujemo tvoje pravo lice. Ja sam tvoj tobogan! Sve što si radio i gradio... - nastavljala je Jelena.
Ja nisam ovde došao da patetišem - komentarisao je Ša.
Nemoj samo ovde da me kanališ, po ćoškovima, ili nešto. Ja sam ovde da pokažem drugu sliku tebe Nenade - dodala je Jelena, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Izgubio si realnu sliku svega, da dopuštaš da te neka devojka bije... Ne pričam o Tari, pričam o svemu. Je l' ti drago što sam došla? - pitala je.
Da, ti me znaš kakav sam - rekao je Ša.
Ja te poznajem i pre Ivane, ja ću da pokažem ko si - dodala je Jelena.
Da nije kasno? - pitao je reper.
Nikad nije kasno, imaš 40 dana. Ti više ne znaš ni ko si ni šta si - rekla je Jelena potom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.