AKTUELNO

Javnost o ovome malo zna.

Ove nedelje u esmisiji ''Premijera Vikend Specijal'' na ''Pink'' televiziji specijalan gost kod Bojane i Tijane je pevačica Radmila Rada Manojlović, koja je govorila o brojnim aktuelnostima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja živim u devedesetim godinama kad su Ceca i Dragana Mirković izdavale albume, i imale po 10 hitova. Volim da se to meni sviđa i da slušam po par meseci pesme, a tek onda da izbacim - kaže Rada.

Ovom prilikom otkriva da je imala promašaje kada su pesme u pitanju, te odbila pesmu koja je kasniej postala veliki hit.

Imala sam ja te propuste. Mi pevači po svom osećaju i senzibilitetu snimamo. Odbila sam pesmu ''Tri čaše'' koju je na kraju snimila Milica i to je postao veliki hit. Možda kod mene ne bi bio. Ja sam u tom periodu odbila tu pesmu jer su se više slušale urbanije pesme. To je dobra pesma, ali nije mi za ovaj trend. To je kao kad bi mi sad neko ponudio pesmu Silvane Armenulić - priča Rada.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ne znaš koliko godina imaš, koliko bi sebi dana?

I fizički i psihički 25-6, i dalje od toga ne može.

Na šta si najviše ponosna u karijeri?

Zato što sam predstavljena i doživljena kako treba i kako sma htela. Original!

Foto: TV Pink Printscreen

Da li te iznervirala izjava Ace Lukasa da ako si ti mogla od jednog CD-a da kupiš stan, on je mogao soliter?

Nikog više ne interesuješ ti, već da budeš drištveni kritičar, i rekao je da ako ja mogu da kupim stan od CD-a, on može soliter. U živom razgovoru prokomentarišeš nešto i može da nastane haos, ali ja sam normalna i ne shvatam sve tako lično. Imam sujetu, ali od moje sujete mnogo je jači osećaj mog dostojanstva i ponosa. Imam samokontrolu, ne dozvoljavam da pokažem svoje nesigurnosti i mane.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo bi čudno da u 35 godina imam nesigurnosti, znam šta želim, šta ne želim, i znam šta mi je cilj. Meni je već pola života prošlo, sve je lepše i lakše u dvadesetim, mladost je jedna - zaključila je pevačica.

Otkriva da joj je lična karta pesma ''Alkotest'', a solistički koncert planira za dve godine.

Smatram da mi treba još jedan dobar album sa 4-5 dobrih pesama, za jedno dve godine, za solistički koncert. Ja vama mogu da kažem za dve godine, a ja ne stvaram sebi pesmu, već osluškujem, to nije lako - priča Rada.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkrila je i da planira turneju u Americi, pa se osvrnula na Harisov odlazak na pomenuti kontinent.

Pustila sam ga jednom, ali mesec i po dana je previše. Da je dve nedelje bilo, to je okej. Biće američka turneja. Haris i ja bi se u Americi skoncentrisali samo na vreme koje nam je slobodno, super je što spojimo posao, ali... - zaključila je Rada.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Radmila Rada Manojlović