AKTUELNO

Šok!

Halid Muslimović gostovao je u emisiji "Premijera Vikend - Specijal", pa je tom prilikom progovorio šta mu je najviše zasmetalo tokom svoje bogate karijere.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakom čoveku teško pada laž. Najžalosnije je kada neko za sitnu kintu pokušava da devalivira moje ime. To se ne dešava samo meni, to se dešava svima. Novinarstvo jeste sedma sila, ali je ne treba zloupotrebljavati - kaže Halid.

Pevač se dotakao i navoda o pretučenoj ženi.

Ne bih ništa pričao dok se to sve ne završi. Ja nikoga nisam tužio, niti ću ikoga tužiti, čekam da se ovo završi, ali ja ništa nisam učinio i to ću dokazati i sudski i vremenom - započinje priču pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se meni to nije dešavalo ranije, nego baš sada... Ima tu mnogo pozadina i stvari koji kruže, ali hajde da sačekamo da se to sve završi - ističe Muslimović.
Nikad nikoga nisam ni psihički ni fizički zlostavljao, bilo koga, nisam imao razloga, nisam te prirode i nisam takav čovek - kaže on.

Halid je u razgovoru otkrio i da li poznaju dotičnu ženu.

Hvala Bogu da poznajem. Ona se za mene zakačila jer je imala velike ambicije. Verovatno da sam u celoj toj pričao bio njena simpatija, imao sam neko poverenje u nju, upozali smo se na mom koncertu u Australiji, ali ona je sve to zloupotrebila - rekao je Halid.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Halid Muslimović