AKTUELNO

Pevač otvorio dušu o jezivim detaljima tokom rata.

Pevač Halid Muslimović u emisiji "Premijera Vikend - Specijal" otkrio je detalje iz svog privatnog života, pa se prisetio i teške prošlosti.

Nisam od osoba koje vole da pričaju o prošlosti. Imao sam iza sebe tri braka, imam sina i ćerku, to je moj veliki kapital, imam i unuče. Najveći uspeh je imati decu i pokušati se izboriti da oni imaju dobar put u životu

Foto: TV Pink Printscreen

Najteže godine su kada čovek nekog izgubi, ja sam recimo izgubio oca, pa onda i majku pre desetak godina. Godinu su teške i ne volim puno da pričam o njima, te ratne godine na teritoriji Jugoslavije, to su mnogo teške godine... Ne meni, nego svima, to je bilo teško - priča pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač je otkrio i šta je izgubio za vreme rata.

Jedini koji je izgubio u ratu je Halid Muslimović. Ja sam jedini koji je izgubio kuću i objekat koji je trebalo da otvorim 92. godine. Neki su i dobro prošli, ako se uopšte može dobro proći u ratu - dodaje on.
Izgubio sam svoj put, možda i najbolje godine svog života, jer sam ja tih godina bio u vrhu popularnosti. Mnogo težak period, period loših ljudi - kaže Halid.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je kuća srušena pred sam kraj rata, ja znam ko mi je srušio kuću, znam i kad, nećemo o tome... Ceo grad zna ko mi je srušio kuću bez ikakvog povoda.

Voditelj je upitao Halida da li je to neko iz sveta politike.

Pa nije svet politike... Svet politike je bio na vrhu, a budale su šarale okolo i oni koji su to izvršavali. Uglavnom, kad sam došao svojoj kući, bila je samo livada, ništa drugo

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Halid Muslimović