AKTUELNO

Retko govori o svom privatnom životu!

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima, pevač Zdravko Čolić, danas puni 70 godina, a iako je na sceni više decenija svoj privatni život uspeva da sačuva daleko od očiju javnosti. Naša ekipa nedavno je posetila njegov komšiluk, a susedi za Čolu imaju samo reči hvale.

Foto: Beta

Zdravko Čolić sa suprugom Aleksandrom i ćerkama živi u elitnom, ali i mirnom kraju Beograda, a trudi se da privatnost porodice sačuva unutar raskošne vile. Posetili smo nedavno njegov kraj, a komšije nisu krile oduševljenje što legendarnog pevača neretko sretnu na ulici ili u obližnjim parkovima.

- Zdravko je nekako uvek ostao skroman i prizeman, nikad se nije ponašao kao zvezda, već kao običan čovek, gospodin. Iz istog smo kraja, imam troje dece i često ih vodim na Košutnjak, u parkovima i na igralištu, i tu sam ga više puta srela sa ćerkicom - rekla nam jedna komšinica koju smo zatekli u blizini Zdravkove kuće i otkrila da pevač ne voli da se ističe:

Foto: TV Pink Printscreen

- Pravo da vam kažem, malo ko bi u parku i prepoznao Zdravka. Povučen je, stavi kačket ili kapu ukoliko je hladnije, i uopšte nije nametljiv. Drago mi je uvek da ga vidim. Podseća me na detinjstvo, odrastala sam na njegovoj muzici. Uvek je čuvao svoju privatnost, porodica mu se nikada nije provlačila po medijima, valjda nije hteo deci da nametne taj neki teret koji nosi njegova slava. Vidim da ga ljudi poštuju, uvek se obraduju kad ga prepoznaju, a on za svakog ima ljubaznu reč. Nije ni čudo što je sve ove godine ostao veličina. Živimo u susedstvu i evo ja nikada nisam čula da je neko rekao nešto ružno ili da mu je Čolin postupak zasmetao.

Deluje da Zdravka svi u kraju vole, a jedan od suseda otkrio je da su u komšiluku počastvovani kad ih ova balkanska zvezda pozove u svoj dom.

Foto: Foto/Soultime media

- Vila mu je obezbeđena dobro, ima dve kapije, prostrano dvorište, prava milina. Druži se sa nekolicinom komšija, kažu da uživaju sa njim uz dobro vino u dvorištu koje mu je uvek sređeno, ima baštovane koji vode računa. Voli nekad i on sam da zasuče rukave, čak i džogira. Često i sa setom priča o uspomenama i odrastanju - ispričao je sused, dok je njegova partnerka otkrila da je u više navrata bila gošća Zdravkove supruge:

- Bolje od Zdravka poznajem njegovu suprugu Aleksandru, fina je i blaga žena, divna komšinica! Skladan su i lep par.

Foto: Foto/Soultime media

Autor: M.M.

#Zdravko Čolić