AKTUELNO

Šok!

Slavni glumac Džoni Dep navodno je ozbiljan u nameri da osvoji Anđelinu Džoli jer misli da su savršeni jedno za drugo. Pre nekoliko godina radili su zajedno na filmu Turist i od tada je Dep nije zaboravio. Sad kada su oboje slobodni, Džoni planira da uradi sve kako bi je osvojio.

Foto: Tanjug AP/Alvaro Barrientos

Izvor je za Globe rekao da Dep potajno progoni Anđelinu šaljući joj cveće i pišući mejlove, a navodno je odlučio i da sredi svoje probleme s alkoholom i posveti se fizičkom izgledu, jer misli da bi te stavke mogle da zasmetaju Anđelini.

"Džoni je otvoreno rekao da mu je jedna od najvećih želja ta da bude s Anđelinom. Te ljubavi se nikako ne odriče. Ovih dana je neverovatno izbirljiv , a to je jedna velika stvar koju deli s Anđelinom", rekao je izvor.

Foto: Tanjug AP/Adrian Dennis

Međutim, Anđelina je pre nekoliko meseci za Vogue otkrila kako su rane od razvoda s Pitom još sveže i kako samo želi da uživa s decom, a i Dep se, s druge strane, dosta namučio oko svoje nedavne brakorazvodne bitke protiv supruge Amber Herd.

"Anđelina i Džoni imaju puno ožiljaka, zbog čega mnogi njihovi zajednički prijatelji misle da bi bili savršeni jedno za drugo", zaključuje izvor.

Foto: Tanjug AP/Matt Dunham

Autor: M.M.

#Anđelina Džoli | Angelina Jolie

#Džoni Dep | Johnny Depp