AKTUELNO

Pokazaće njihovo pravo lice!

Dušica Jakovljević nalazi se u studiju sa novinarima, koji će večeras postavljati pitanja zadrugarima. Oni su naoružani dokazima kojima će saterati stanare Bele kuće u ćošak, zbog čega će publika imati priliku da čuje ono što ih je danima, pa i mesecima zanimalo.

Naretko zadrugari igraju na kartu amnezije prilikom pitanja gledalaca, pa izbegnu odgovor, što večeras neće biti mogućnost, s obzirom da sedma sila barata samo proverenim informacijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo je bilo dešavanja tokom proteklih dana, konstantnih preokreta, te su pojedini odnosi nerazjašnjeni. Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš pomirili su se u toku dana, a nikome nije jasno šta ih je ponovo spojilo i kako zadrugari reaguju na pomirenje, s obzirom da je košarkaš tvrdio da ovog puta do toga neće doći. Takođe, isplivao je snimak na kom Jovana Ljubisavljević hvata Nenada Aleksića Ša za zadnjicu, što je izazvalo buru reakcija, dok su misica i reper poricali da postoje bilo kakve emocije i da se sve desilo samo u prolazu.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Upravo sada, na ružičastoj televiziji, počinje emisija "Pitanja novinara", a sedma sila spremna je da potpuno razoruža zadrugare!

Autor: M.I.

#Zadruga