AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Kako ste već i navikli, "Premijera - Vikend specijal", vaša omiljena emisija o poznatima, čeka vas i ove nedelje u dobro poznatom terminu od 13.30 časova na televiziji ''Pink''. Voditeljke Tijana Prica i Bojana Lazić vodiće vas kroz petočasovni uživo program, gde će sumirati utiske i prikazati vam šta je to obeležilo nedelju koju ispraćamo, ali i doneti nove, ekskluzivne informacije. Reporter Nemanja Vujičić uključivaće se i ove nedelja sa poznatima u program uživo, i to sa različitih lokacija.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Između ostalog, gledaoce emisije ''Premijera- Vikend specijal'' ove nedelje očekuje i velika životna ispovest poznatog pevača Halida Muslimovića.

Foto: Pink.rs

Muslimović je pred premijernim kamerama govorio o ratovima, o tome kako je ostao bez kuće, bez svojih najbližih, o teškom životu, ali i o velikim uspesima. Prvi put izneo je sve o ženi koja tvrdi da ju je fizički zlostavljao. I to nije sve. Uz dobru muziku i dobru priču provedite još jedno nedeljno popodne, stoga budite uz TV Pink.

Foto: Pink.rs

Ne propustite da i predstojećeg nedeljnog popodneva budete uz kanal televizije Pink od 13:30 časova i ispratite sve aktuelnosti iz života poznatih!

Autor: M.K.