AKTUELNO

Pab ga je izdao.

Nakon glasanja za crnim stolom, prva nominovana od strane zadrugara bila je Dragana Mitrović, došlo je vreme da se i oglasi, i iznese svoj zaključak o njihovim komentarima.

Očekivala sam malo lepših reči, ali ima svako pravo na svoje mišljenje. Mene gledaju kroz te suze kao foliranta. Cela porodica su mi emotivci, to je prešlo na mene. Ako vi mislite da se ovoliko vremena foliram, skidam kapu. Ne ljutim se, ono što mi je jako važno jeste to da stvari koje sam iznela za bivšeg muža, kajem se. Sve što sam rekla je istina, a mnogo sam i prećutala. Videću šta se dešava kad izađem. Ono što sam zamerila je iz paba, kad sam neke stvari iznela, o nasilju, a sve to je iskoristio Mišel. Tvrdim da nisam varala, tri godine sam razvedena i slobodna sam. A to što se spominje ta Švajcarska u negativnom smislu, ja sam bila zaposlena kod veoma dobrih ljudi, nisam imala veze sa onim što su pričali o animir damama - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je i lepih i manje lepih komentara. Jako me je razočarao Kristijan. Pi*ka nisam bio, ali mislim da sam ispao čovek i fer u nekim stvarima. Ja bih moju porodicu branio životom. Smatram da prijatelj za prijatelja najmanje treba da uradi tako nešto. Čorba me je takođe razočarao, ja pab nisam napustio zbog Kristine, već zato što nisam hteo da dozvolim da me onako ponižava, vređa, omalovažava. Ja nikad nisam pomenuo obojicu u nekom negativnom kontekstu - rekao je
Pa šta ti je bila Mina tada? Ti si zbog Miljane ušao - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga