AKTUELNO

Bio je njen izbor i tad i sad.

U toku su nominacije. Zadrugari večeras biraju između Mišela Gvozdenovića i Dragane Mitrović. Na red da nominuje je došla Mina Vrbaški.

O Dragani malo, malo pa menjam mišljenje. U nekim trenucima me nervira, a onda mi se sviđaju njene reakcije. Nemam loše mišljenje o njoj, pokazala se u takvom svetlu, volim sa njom da popričam i zasednem - pričala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je što sam svoje neke probleme i lične frustracije, ispoljila u odnosu sa njim. Na pogrešnoj osobi sam to ispoljila. Nije bilo vezano za njega uopšte, nego sam imala svojih problema sa strane. Znam koliko mi je prijalo, i koliko su mi odgovarale neke stvari. I njega ne mogu da pošaljem, jer je on bio moj izbor ovde - nastavila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa Draganom nemam neku komunikaciju, ali ona je veća tračara od mene. Ona nije uopšte sebična i škrta. Petljaš se, spletkariš, koje su posledice znaš i sama. Mišel je stranac isto kao i ja. Ponašaš se kao Švaba, tačno sve na vreme, mogu da zamislim da i napolju funkcionišeš kao robot. Razumem te, jer si odrastao u Holandiji. Kakav si ti u prijateljstvu, ne znam , nisam ulazila u takve odnose sa tobom. Ne smatram da si loš čovek, ali si se aktivirao u poslednje vreme. Trebalo je od početka da budeš takav. Ostaviću Mišela, jer imam sa njim veću komunikaciju - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga