AKTUELNO

Elmin dolazak je oduševio mnoge, kao i poklon koji je donela, iako joj je više puta sugerisano da ne treba ništa da ponese iz Novog Pazara osim svog raskošnog glasa i energije.

Sinoć je održana proslava rođendana Anastasije Ražnatović, a specijalni gost na njemu je bila Elma Sinanović.

- Anastasija mnogo voli Elmine pesme, tako da su je članovi njene porodice angažovali da joj uveliča ovaj dan izvođenjem kako svojih tako i tuđih pesama. Ono što je posebno zanimljivo je to da Anastasija pretežno voli njene pesme sa početka karijere, te je želela da se prevashodno nađu na listi numera - ispričao je izvor.

Foto: Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

- Sinanovićeva se šalila da će morati ponovo da ih presluša, jer je zaboravila tekstove dobrog dela ovog repertoara jer ih i inače ne izvodi često na nastupima, a, pored toga, svakako jako dugo nije nastupala zbog pandemije korona virusa. Ipak, pevačica se potrudila da ispuni svaku želju Cecinoj mezimici koja je celo veče igrala i pevala i bila među najveselijima u lokalu, premda ni ostali nisu zaostajali. Elmin dolazak je oduševio mnoge, kao i poklon koji je donela, iako joj je više puta sugerisano da ne treba ništa da ponese iz Novog Pazara osim svog raskošnog glasa i energije - dodao je izvor.

Foto: Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

- Naime, Sinanovićeva se pojavila sa mnoštvom specijaliteta koji su karakteristični za njen kraj, što je uključivalo brojne kolače i pite. Pevačica je toliko toga ponela sa sobom da je ceo jedan deo stola morao da bude odvojen za ove poslastice - zaključio je izvor.

Autor: M.K.

#Elma Sinanović