AKTUELNO

Mislila sam da će izdržati sav taj pritisak – kaže Jovanina drugarica.

U novom izdanju emisije "Pitam za druga" koja se emituje na RED TV-u, atraktivni voditeljski duo Ivana Šopić i Ana Radulović ugostile su Zoranu, podršku i drugaricu zadrugarke Jovane Ljubisavljević.

Foto: RED TV

Zorana se dotakla Jovaninog bivšeg dečka, Luke Pojužine, ali i aktuelne veze sa zadrugarom Stefanom Karićem.

Jovana i ja se poznajemo već nekih 4-5 godina, upoznale smo se na poslu kad smo zajedno radile neke promocije i družila sam se i sa Lukom, svi smo se zajedno viđali – kaže Zorana.
Ona je imala taj neki dogovor sa njim, i iskreno sam mislila da će izdržati sav pritisak, ali očigledno ona nije znala gde ulazi i da je to toliko jak pritisak sa svih strana i na vezu i na nju – rekla je ona.

Foto: Pink.rs, Instagram.com/luka_pojuzina

Šopićeva je upitala misicinu podršku kako komentariše česte uvrede koje Jovana dobija od svog dečka, Stefana, i kako na to reaguju njeni roditelji.

Pa svakako njenim roditeljima nije prijatno kada čuju, pogotovu u tim svađama. I moje lično mišljenje je da je to katastrofa. Šta god da su uradili, ja mislim da Jovana ne zaslužuje takve uvrede od Stefana, taka da mi se u tom delu veze kada se svađaju uopšte ne sviđa njegovo ponašanje, ali kada su u ljubavi, on je stvarno divan prema njoj – zaključuje Jovanina drugarica u emisiji "Pitam za druga".

Foto: Instagram.com

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Jovana Ljubisavljević

#Luka Pojužina

#Stefan Karić