AKTUELNO

Baš ga neće!

Pevač Darko Lazić pre dva dana doživeo je saobraćajnu nezgodu. Njemu je tokom vožnje pukla guma i udario je u banderu.

Kako su pisali domaći mediji, krivicu za ovo delo prihvatio je Lazićev prijatelj koji je s njim bio u autu, tako da Darka nadležni organi ne terete za to što nema vozačku dozvolu i što auto nije registrovan.

Foto: Instagram.com

Ipak, sam pevač Darko Lazić ima u svom "dosijeu" niz prekršaja, a jedno od poslednjih bilo je u aprilu 2020. godine, kada je zaustavljen u okolini Bogatića u automobilu s prijateljima za vreme policijskog časa. Napisana mu je prijava od 80.000, iako je propisana kazna za ovo delo 150.00 dinara. Međutim, pevač je pred sudijom za prekršaje navodno molio da mu se ona smanji. Nakon mesec dana opet je uhvaćen da upravlja autom iako nema dozvolu.

Policija ga je zaustavila u mestu Subotište kod Brestača, a on se pravdao time da je morao da sedne za volan jer je njegov tek rođeni sin Aleksej imao visoku temperaturu i trebalo je hitno da ode kod lekara. U novembru 2013. godine folker je vozio automobil kojem je istekla registracija, da bi dve godine kasnije vozio 80 kilometara na sat više nego što je to dozvoljeno van naseljenog mesta u Beogradu. Samo mesec dana posle vozio je bez vozačke dozvole i pod zabranom vožnje, što je ponovio nekoliko nedelja kasnije, prenosili su tada mediji. U julu iste godine napravio je dva prekršaja - vožnja pod zabranom i bez vozačke dozvole. Naredne 2016, u avgustu, nepropisno je parkirao u ulici u Beogradu, a tri meseca posle u mestu Umčari vozio je 20-40 kilometara na sat brže od propisanog. Istoga dana napisana mu je i prijava zbog vožnje bez adekvatne vozačke dozvole.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, u novembru (2016) komunalna policija mu je, kako se pisalo, napisala kaznu za nepropisno parkiranje na beogradskom aerodromu, a u decembru je kažnjen sa 15.000 dinara, plus 1.500 troškova suda što nije hteo da otkrije ko je vozio automobil registrovan na njegovo ime u trenutku kada je prošao kroz crveno na semaforu. Naredne godine nepropisno je parkirao u opštini Rakovica, a u aprilu 2018. uhvaćen u vožnji bez vozačke dozvole, kada je prekoračio brzinu i u naseljenom mestu vozio 100 kilometara na čas. Iste godine u oktobru ponovo je uhvaćen zbog brze vožnje i bez dozvole, pišu domaći mediji.

Autor: N.V.