AKTUELNO

Haos!

Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu u ponedeljak uveče, kada mu je u mestu Prhovo, između Pećinaca i Šimanovaca, pukla guma, zbog čega je udario i srušio banderu. Vozilo marke "mercedes", kojim je pevač upravljao, u vlasništvu je njegove verenice Marine Gagić, a prilikom udesa oštećena su još dva auta.

Foto: Instagram.com

Na njih je, kako pišu domaći mediji, pala bandera u koju je Lazić udario, tako da će on morati da plati svu štetu. Prema prvim procenama, kako se dalje navodi, to će ga koštati više od milion dinara, a moraće i da plati kaznu zbog saobraćajnog prekršaja.

Jedina olakšavajuća okolnost za pevača jeste to što je krivicu prihvatio njegov prijatelj koji je s njim bio u autu, tako da Lazića nadležni organi ne terete za to što nema vozačku dozvolu i što auto nije registrovan. Ovo je pevačev ko zna koji po redu prekršaj, a sudeći po njegovim komentarima i objavama na Instagramu, njemu je sve ovo smešno i zabavno, pa je nakon udesa slavio s trubačima.

Lazić nije pokazao ni trunku odgovornosti u saobraćaju, što mnoge čudi, s obzirom na to da je doživeo tešku nesreću u novembru 2018. godine, kada je jedva preživeo i nedeljama bio u komi. Nakon toga Lazić je više puta uhvaćen kako krši zakon za volanom iako nema vozačku dozvolu.

Video: Instagram.com

- Znači kidamo bandere na spotu, ide gas. Znači ono, grmi. E, gde su braća, je l' ima trubača? Daj malo trube ovde! Daj malo, je**m mu sunce, vidi braća ovde. Pošto smo otkinuli banderu, poneli smo je da snimimo spot - govorio je Lazić u momentu kad su prolazili svirači s kojima se posle zabavljao.

Lazić se juče oglasio za medije i rekao kako nije istina da je imao udes.

- Ovo je stvarno više strašno. Evo me na snimanju spota. Nije istina, ljudi, pa dokle više? Nisam imao udes - rekao je Darko, dok su pre toga iz njegove PR službe potvrdili da je došlo do udesa.

- Bio je s prijateljem, zakačio je bankinu, ništa veliko se nije desilo - poručio je Lazićev PR.

Video: Instagram.com

Autor: N.V.