AKTUELNO

Iako su se roditelji putem novina odrekli mlade folkerke, ona se i dalje nada da će joj ipak doći na slavlje.

Mlada folk pevačica Nadica Ademov (21) tajno se udala za razvedenog klavijaturistu Dalibora Stanojevića (40), koji iz svog prethodnog braka ima troje dece. Upravo zbog toga su je se roditelji Đulijano i Džemila odrekli preko novina, a ona je uprkos svemu odlučila da napravi veliko svadbeno veselje.

Foto: Instagram

Pročitajte još... DA LI ĆE SE DOPASTI PATRIJARHU?! Stanija pevala o Svetoj Mariji, evo kako zvuči (VIDEO)

Sve je dogovoreno. Svadba ce biti upriličena u jednom luksuznom hotelu na Novom Beogradu i to za 300 zvanica. Pevačica je odabrala venčanicu, a pozivnice su poslate na adresu gostiju. Svi se raduju tom danu, a Nadica i Dragan veruju da ce do jula i njeni roditelji popustiti i doći na svadbu - otkrio je izvor blizak paru.

Mladoženjin kum biće Dragan ĆirkoviĆ Ćira, dok je Nadica za svedoka odabrala estradnog menadžera Zvonka Grujića Rodu, koji je potvrdio da će svadbe biti.

Foto: Instagram

- Tačno je da će na leto biti veselja, od silnih obaveza ne znam tačan datum. Ja sam prihvatio kumstvo, i to sa zadovoljstvom. Čekam samo da mi jave detalje. Nadica je divna devojka i jeste kum stariji od nje, ali verujte da je drži kao malo vode na dlanu. Biće to veliko veselje i možda najlepša svadba u Srbiji. Čekam pozivnicu i tačnu lokaciju - otkrio je budući kum pevačice.

Pink.rs

#Nadica Ademov

#pevačica

#svadba

'