AKTUELNO

Sve je oduvala svojom odevnom kombinacijom!

Ove večeri se u Beogradu, u jednom poznatom restoranu, održava proslava rođendana Anastasije Ražnatović. Ona je danas napunila 23 godine, a ovim povodom je svoju publiku obradovala i novim pesmama koje su već naišle na simpatije publike.

Foto: Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

Brojne zvanice već su pristigle na žurku, a jedna od onih koja je malo kasnila bila je pevačica Aleksandra Prijović. Ona je došla na slavlje sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem, te je razgovarala sa okupljenim novinarima.

Foto: Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

Inače, ranije su postojale glasine da Anastasija i Aleksandra nisu u dobrim odnosima, ali su obe to demantovale. Razgovarajući sa novinarima, Aleksandra je otkrila zašto je kasnila na rođendan.

Bila je gužva malo kod Laze dok su se svi našminkali, šta da radimo (smeh). Ja sam od sedam počela da se spremam - rekla je ona, pa otkrila da li je nešto poželela Anastasiji:
Tek ću sada da joj poželim, videle smo se kod Laze na kratko, ali ono što ću da joj poželim neka ostane tajna. Pesme su joj fenomenalne. Meni je to ona.

Foto: Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

Aleksandra je otkrila da voli ovakve proslave, ali i da je već počela sa zakazivanjem nastupa.

Ja sam navikla da radim, navikla sam da se oko mene stalno peva. Ne volim da izlazim, ali volim privatne žurke ovakve i baš se tome radujem. Imam već nešto zakazano, ali ne znam baš tačno da vam kažem šta.

Foto: Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

Šta je to još Aleksandra otkrila, pogledajte u nastavku.

Autor: N.V./ P.R.