AKTUELNO

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović danas proslavlja 23. rođendan, a to je bio razlog da publiku obraduje sa čak dve nove pesme.

Numere „Izvini“ i „Gotovo“ ugledale su svetlost dana, a ono što je interesantno radi se o modernim spotovima u kojim Anastasiju možemo videti u dva izdanja - prvo kao Šeron Stoun iz čuvenog filma „Niske strasti“, dok je drugi spot u tinejdžerskom stilu.

Foto: Nemanja Novaković

Od samog početka stvaranja, Anastasija je vredno učestovala u svemu, te vodila računa oko svakog detalja, od snimanja pesme, do realizacije spotova. „Gotovo“ je snimila još prošle godine, a „Izvini“ se rodila pre svega nekoliko nedelja.

Bila sam izuzetno uzbuđena, inspirisana i ispunjena dok sam snimala u studiju i kasnije kad smo snimali spotove! Mislim da će se to i osetiti u pesmama i videti! Vrlo sam zadovoljna kako je sve ispalo i sigurna sam da će se i publici dopasti koliko i meni - rekla je Anastasija ovim povodom i dodala koja pesma je njen favorit:

Foto: Nemanja Novaković

- Teško mi je da se odlučim za jednu. I jedna i druga pesma su mi mnogo drage i prirasle srcu i zaista ne mogu da odaberem samo jednu. Drugačije su potpuno i svaka ima neki svoj šmek i nešto svoje jedinstveno što se meni dopada - izjavila je Ražnatovićeva.

Osim toga, na pitanje u kojoj pesmi se više pronalazi, kaže:

- Pa u svakoj se svaka devojka može pronaći u nekom delu! (smeh) Što se tiče pesme "Gotovo", ne mogu da kažem da se pronalazim u njoj skroz jer se radi o patološkoj vezi, a ja bih za svoju rekla da je vrlo stabilna i normalna! Ali verujem da se nađem u takvom odnosu da bih se mogla poistovetiti sa tim, ipak sam je ja napisala! (smeh) A što se “Izvini” tiče, deo teksta s kojim se saosećam bi verovatno bio “Ja jesam fina al’ do neke granice, a posle toga samo lete varnice”- izjavila je Anastasija ovim povodom.

Foto: Nemanja Novaković

Ono što je interesantno jeste da je spot „Gotovo“ snimljen na Belom dvoru, na lokacijama gde do sada nismo imali prilike da vidimo da je snimljen i jedan spot. Sa druge strane, Anastasije je autor teksta za pesmu „Gotovo“, dok je muziku radila Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora. Za pesmu „Izvini“ tekst i muziku je radio Vuksan Bilanović. Po prvi put Anastasija sarađuje sa ovim timom iz muzičke produckije.

Autor: pink.rs

#Anastasija Ražnatović