AKTUELNO

Nakon što je prošle nedelje javno raskinuo vezu s Tarom Simov, reper Nenad Aleksić Ša ne prestaje da priča o supruzi Ivani, njihovom braku i ljubavi, a veliki su izgledi da će po završetku četvrte sezone "Zadruge" doći do pomirenja bračnog para!

Milioni gledalaca koji pomno prate "Zadrugu" odlično znaju da je Nenad svaki put kada bi se žestoko posvađao sa Tarom uvek žalio zbog toga što je prevario suprugu Ivanu Aleksić, što je, kako je govorio, "ni zarad čega izgubio zlato", a otkako je ponovo solo sve češće pominje Ivanu i afirmativno govori o njihovoj ljubavi, što je bio slučaj i sinoć, u "Pretresu nedelje".

Foto: Instagram.com

Kad pričamo o braku, svi živi znaju da je ljubav Ivanina i moja, to je bilo stvarno... Ja ne mogu da vam objasnim! Ja sebi ne smem da dam za pravo, zbog svega što sam Ivani uradio, ni da pomislim na te neke detalje i pričam o braku uopšte, o njoj... Ja bih se ogrešio kada bih rekao da je mi je u tih sedam godina bilo ružno, bilo je to prelepih sedam godina - prisetio se sinoć između ostalog Ša.

Da ima vatre tamo gde je i dima dokazuju i najnovije prepiske Ivane Aleksić i njene prijateljice, u čiji smo posed došli. Naime, kruži Ivanino dopisivanje u kojem i sama priznaje da joj je suprug, od kojeg se razvodi, poručio da ga čeka da izađe.

- Haha, a jesi luda, sve mu uze ženo! Još mesec dana ili? - započela je dopisivanje Ivanina prijateljica, na šta je ona odgovorila:

Foto: Instagram.com/nenadaleksicsha

- Ti stvarno misliš da će biti to? - napisala je Ivana, posle čega je upitana šta joj je Ša poručio kada joj je poslednji put poslao poruku iz "Zadruge" (podsećanja radi, reper je u više navrata po izbačenim zadrugarima slao poruke svojoj supruzi Ivani).

Pa, kao, da sačekam da izađe... Briši odmah, da ne ostane - upozorila je Ivana, a potom dodala:

Foto: Instagram.com/_ivv_

- Mi znamo istinu, samo da izađe! - objasnila je Ivana, što je šokiralo njenu prijateljicu, kojoj je odmah postalo jasno zbog čega je Ša otkačio Taru.

- Sad si me zatekla, haha, ali OK, zato je i ostavio onu.

Foto: Instagram.com/_ivv_

Autor: D.T.

#Ivana Aleksić

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov

#Zadruga