AKTUELNO

Posle Evrovizije, domaći, ali i mediji širom Evrope ne prestaju da pišu o mladoj pevačici Kseniji Knežević iz grupe "Hurricane", koja je predstavljala Srbiju na ovom festivalu, a ovo je priča o ljubavi njenih roditelja.

Ksenija je, kao što je poznato, starija ćerka popularnog pevača Nenada Kneževića Kneza i njegove bivše supruge Nine, od koje se razveo pre nekoliko godina.

Svadba je bila u novembru 1995. godine u Beogradu. Tad je Ksenijina mama bila u osmom mesecu trudnoće s njom. Nina je važila za jednu od najlepših žena toga vremena, mnogi su je smatrali najfatalnijom Beograđankom, ali je izbegavala da se pojavljuje u javnosti, što je i sada slučaj.

Veselje je bilo upriličeno u jednom restoranu u Zemunu za oko sto zvanica. Na zabavi su bila najveća imena domaće estrade, među kojima su tekstopisac Marina Tucaković, Ivan Gavrilović, a pevao je i Aca Lukas. Međutim, spektakularno veselje se nije završilo slavno, jer su Ksenijini roditelji opljačkani. Naime, oni su poklone od zvanica ostavili u automobilu ispred restorana. Dok je trajalo veselje, lopov je razbio staklo na automobilu i odneo sve poklone, kao i kofere s mladinim stvarima. Inače, Nina i Knez su godinama bili u braku u kom su, pored Ksenije, dobili još jednu ćerku - Andreu.

Svojevremeno, kada se pročulo da se razvodi, Knez se oglasio za domaće medije i poručio da je razlog neslaganje karaktera supružnika.

Želim da unapred sprečim bilo kakva nagađanja i proizvoljna tumačenja. Moram, takođe sa žaljenjem, da kažem da je razvod posledica dugogodišnjeg neslaganja karaktera, kao i nečega što bih mogao simbolički da pretočim u sintagmu - nas dvoje počeli smo o istim stvarima da mislimo nepopravljivo drugačije, odnosno različitost naših koncepcija daljeg, budućeg zajedničkog življenja i promenjen sistem vrednosti postali su kočnica i remetilački faktor u ovom današnjem životu.

Nakon kraha braka, pevač je sreću našao sa izabranicom Tatjanom, s kojom je i dan-danas u skladnom odnosu.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: D.T.

#Evrovizija

#Ksenija Knežević

#Nenad Knežević Knez

#hurricane