AKTUELNO

Uskoro će i zvanično otpočeti zajednički život u svom ljubavnom gnezdu.

Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe Kuljić kupili su luks stan u novoizgrađenoj zgradi u jednom stambenom kompleksu na Dorćolu, gde će se uskoro i zvanično useliti, a jedan od prvih komšija biće im i proslavljeni glumac Miloš Biković.

Komšije popularnog para kažu da često viđaju Anastasiju, ali ne i Đorđa, za kog se pretpostavlja da je još uvek u Novom Sadu.

Foto: E-Stock

- Naša zgrada je među prvima završena, tako da smo se nedavno uselili. Još je mnogo toga ovde u izgradnji. Videla sam Anastasiju nekoliko puta ovde u garaži, bila je sa vozačem, dečka joj nisam primetila. Ljubazna je, uvek se lepo pozdravi. Mislim da se još nije skroz preselila, jer nije često ovde, najčešće samo svrati. Vidim i da stiže neki nameštaj, tako da je sigurno još u procesu selidbe - ljubazno je otkrila komšinica, koja je insistirala na anonimnosti.

Drugi komšija kaže da je njihova zgrada zapala za oko poznatima, među kojima je i Biković.

Anastasija, njen dečko i Biković su kupili najskuplje i najveće stanove u zgradi. Bikovićev stan je manji, jer su Ražnatovićka i Kuljić kupili dva od po sto kvadrata i napravili dupleks. Ipak, glumac ima lepšu terasu, koja je velika kao pola stana. Njega smo viđali dok je još sve bilo u izgradnji, a Anastasija dolazi češće. Nije se definitivno preselila, čula sam da se kod njih stalno nešto dodaje, nisu bili zadovoljni kuhinjom, pa su to renovirali, a i nameštaj je nešto kasnio - ispričale su komšije.

Kako izvor navodi, dok sve u novom dupleksu ne bude po meri mladom paru, Anastasija vreme provodi u stanu u neposrednoj blizini tog kompleksa. Taj stan se nalazi u poznatoj beogradskoj ulici Strahinjića bana, pa kada nije kod svoje majke u vili na Dedinju ili u Novom Sadu, odakle joj je dečko, ona prespava u ovom stanu.

- Najčešće je doveze vozač ili taksi. Stalno je s nekim koferima, neki roze nam je svima zapao za oko. Gostima koji sede u bašti uvek privuče pažnju kad prođe, komentarišu kako je lepa bez šminke. Dođe nekad i sa drugaricom nekom, jednom sam video i nekog visokog momka, kolege su mi rekle da joj je to dečko - otkrio je još jedan komšija.

Foto: Tanjug/Miloš Rafailović

Autor: D.T.

#Anastasija Ražnatović

#Đorđe Kuljić