AKTUELNO

Iskreno o skandalima iz Bele kuće!

Pevačica Zorica Marković, inače bivša učesnica rijalitija "Zadruga", pomno prati zbivanja u aktuelnoj, četvrtoj sezoni rijalitija. Kako kaže, mnogim zadrugarima imala bi štošta da saspe u lice, da je u Beloj kući, a o javnim preljubama koje su, između ostalog obeležile ovu sezonu, nema lepo mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Najpre se dotakla Kristijana Golubovića, koji javno vara ženu s zadrugarkom Kristinom Spalević.

- Kristina nikako ne može da bude kao Stanija, ona je gora od nje, ovo je preraslo u pravu, ozbiljnu vezu. Ovo je otišlo predaleko. Kristijana poštujem još od "Farme", on je prema meni uvek bio korektan. Posle rijalitija, bio je u mojoj kafani, a ja kod njega kući. Kiki nije samo u rijalitiju već je i privatno pričao o svojoj supruzi Ivani uvek u superlativu, kako je ona divna supruga, majka, kako je požrtvovana i posvećena porodici. Ne osuđujem čoveka, već postupak. Jednom Kristijanu Goluboviću ovo nije trebalo, meni je on bio favorit pre ovog čina - kaže Zorica, koja ne krije da loše mišljenje ima kako o reperu Nenadu Aleksiću Ša, tako i o Tari Simov, njegovoj bivšoj devojci, sa kojom je pred milionima gledalaca prevario ženu Ivanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Nenadom Aleksićem Ša imam konflikt još od prethodnih učešća, Tara Simov je jedno nevaspitano i bezobrazno derište. Svi znamo da je u "Zadruzi 3" jedva sačuvao brak zbog Dragane Mitar, kojoj je on bio samo sprdnja. Setite se tada koliko je on dozivao Ivanu i molio da dođe u vrt. Iskreno, moje mišljenje je da će oni da se pomire. Ša je ozbiljan licemer i manipulator, vi ne možete da shvatite koliko on voli pare i koliko su mu one bitne, zato je ovo i uradio toj jadnoj ženi. Ne znam, žao mi je Ivane, ali ja sam sigurna da tu nema ništa od razvoda.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Kristijan Golubović

#Kristina Spalević

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov

#Zorica Marković