AKTUELNO

Nikola Đorđević, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", u javnosti takođe poznat i kao doskorašnji emotivni partner popularne pevačice Sanje Vučić iz grupe "Hurricane", doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio ozbiljne povrede, saznaje Pink.rs.

Nikola je, kako saznajemo, pre nekoliko dana zajedno sa svojom novom devojkom pao s motora, pri čemu se ozbiljno povredio - hitno je zbrinut u Urgentnom centru, gde je sav završio u zavojima, a ukoliko mu se zdravstveno stanje ne bude popravilo u narednih nekoliko dana, očekuje ga zahtevna operacija.

Pozvali smo Nikolu, koji je za Pink.rs ispričao šta se tačno desilo kada je sa devojkom i društvom motorima uputio ka Krupanjskom vrelu.

Krenuli smo ka Smederevu, kretali smo se putem sa prventstvom prolaza kada nam je auto sa sporednog puta, sa znakom stop isekao put. Počeo sam kočiti i pri naglom kočenju motor se propeo na prednji točak i prevrnuli smo se, devojka je odletela napred, a ja sam se držao rukama za volan i udario glavom u beton, a motor je pao preko mene. Ležao sam neko vreme na stomaku, pa sam se okrenuo na leđa, podigao vizir da udahnem vazduha, skinuo kacigu i ustao, adrenalin me je pucao... Nisam osećao nikakve bolove, devojka je ležala na podu - u dahu priča Nikola i nastavlja:

Foto: Pink.rs

- Jako sam se uplašio za nju, bila je bez svesti. Prišao joj, skinuo kacigu, podigao i ubacio u auto kod drugara koji se slučajno našao tu u trenutku te nezgode. Nju je on odvezao u bolnicu. Ja sam podigao motor, seo i krenuo da idem ka kući po auto. Na pola puta ka kući sam osetio jake bolove u predelu ramena, grudnog koša, osetio sam ukus gvožđa u ustima, krv mi je išla iz usta... Došao sam kući, ostavio motor i seo u auto, otišao u urgentni.

Foto: Pink.rs

Tamo su mu, objašnjava dalje, ozbiljne povrede.

Rame i ključna kost su mi se pomerili, otišli iz ležišta i pod otokom su velikom, naprsla su mi dva rebra. Za četiri dana idem ponovo na kontrolu, u slučaju da otok ne spadne moraću da idem na operaciju, ugradnju šrafova i šipki - kaže na kraju Nikola.

Foto: Pink.rs

Video: Pink.rs

Autor: D.T.

#Nikola Đorđević

#Sanja Vučić

#Zadruga