AKTUELNO

Svima je već poznato šta je moja primarna, a šta sekundarna profesija, tako da sad ulažem u ovu priču, što se može videti, nešto visokobudžetno i mnogo dobro – otkriva pevačica.

Transrodna pevačica Elektra Elit u razgovoru sa ekipom emisije "Premijera" otkrila je planove za nove muzičke projkete, ali se dotakla i svog privatnog života, o kom se mnogo pisalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Elektra je nedavno snimila spot za novu pesmu "Diva".

Kolege drže pare u šteku, a ja želim pare da trošim. Svima je već poznato šta je moja primarna, a šta sekundarna profesija, tako da sad ulažem u ovu priču, što se može videti, nešto visokobudžetno i mnogo dobro, pesma se zove "Diva" – priča pevačica.

Elektra je veoma popularna na društvenim mrežama gde je korisnici često citiraju.

Nisam bila svesna toga, ali čitava LGBT populacija, mnogo udatih žena... Svi mi pišu, imam mnogo poruka, svi mi govore "svaka ti čast" što se tiče šou biznisa, tako da podršku imam i od muškog i ženskog roda – otkriva Elektra.

Foto: TV Pink Printscreen

Iza sebe ima brak i dvoje dece, koji nijednog trenutka nisu osudili pevačicinu odluku, čak štaviše Elekta isitče da su joj sin i ćerka najveća podrška zajedno sa ostatkom porodice.

Sin i ćerka jedva čekaju novu pesmu, oni su više u nekom hip-hop fazonu, ali poštuju ovo šta ja radim, pa i bivša supruga, mnogo joj se sviđa, mama moja, znači čitava familija stoji iza mene – kaže ona.

Foto: TV Pink Printscreen

U ulozi mladoženja se već našla, ali u ulozi mlade sebe ne vidi.

Ne, ne... Nikad u životu, ne pada mi na pamet. Znate kako, kod mene postoji neka svetinja, možda sam ja staromodna ili tako nešto, posle jednog braka i dvoje divne dece, ne znam, imam osećaj da bih zaprljalala sebe. Veza da, ali brak mi ne pada na pamet – kaže pevačica.
Kod mene je teško reći da sam zaljubljena, ali neko postoji – otkriva Elektra u emisiji "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Elektra Elit